Tuorein sisältö

Ubisoft vahvisti aiemmin julkisuuteen vuotaneen Fortnite-henkisen verkkomoninpelin koodinimeltään Project Q

24.04.2022 klo 14.00 | Luettu: 1394 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenUbisoft on virallisesti vahvistanut kehittävänsä aiemmin viikonloppuna julkisuuteen vuotanutta uutta Project Q -koodinimellä kulkevaa verkkomoninpeliä, jonka visuaalinen ilme on selvästi ottanut vahvasti vaikutteita huippusuositusta Fortnitestä.

Toisin kuitenkin kuin esimerkiksi Fortnite, niin kyseessä ei kuitenkaan Ubisoftin mukaan ole battle royale -tyylinen peli vaan useita erilaisia PvP-tiloja tarjoava taisteluareenatyylinen verkkomoninpeli. Vaikka peli on Ubisoftin mukaan vielä varhaisessa kehitysvaiheessa, niin ranskalainen pelijulkaisija jakoi tulevan pelin testaamisesta kiinnostuneille ilmoittautumislomakkeen.

Tulevan pelin työnimi Project Q saivat osan sosiaalisen median käyttäjistä epäilemään sen yhteyttä Ubisoftin kehittämää Quartz-palveluun ja pelin mahdollisesti sisältävän kontroversiaaleja NFT-esineitä mutta pelijulkaisijan mukaan sillä ei ole mitään suunnitelmia sisällyttää NFT:tä peliin.Ensimmäiset tiedot uudesta pelistä tulivat jälleen useista pelialan vuodoista tutulta Tom Hendersonilta, joka julkaisi pelistä selvästi vielä kehitysvaiheessa olevaa pelikuvaa ja kertoi pelistä olevan vastuussa Ubisoft Bordeaux.Nähtäväksi jää miten Project Q tulee menestymään, sillä pelijulkaisijana Ubisoftin menestys verkkoräiskintöjen saralla on ollut hyvin vaihtelevaa. Rainbow Six Siege nauttii yhä vahvasta suosiosta esports-puolella mutta battle royale -pelien saralla Hyper Scape osoittautui flopiksi ja pelin palvelimet sulkeutuvatkin pysyvästi ensi viikolla.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelaajat hermostuiva... Paradox sallii jatko... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova