Tuorein sisältö

Pelaajat hermostuivat EVE Onlinen suunnitelmista nostaa kuukausimaksua ensimmäistä kertaa 18 vuoteen

24.04.2022 klo 11.00 | Luettu: 1608 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä CCP Gamesin ilmoitus aikomuksesta nostaa yhä suositun MMO-peli EVE Onlinen kuukausimaksua ensimmäistä kertaa 18 vuoteen on ajanut useat pelaajat protestoimaan suunnitelmia voimakkain sanankääntein pelin foorumeilla.

Toukokuun 17. päivä voimaan astuvan hintamuutoksen myötä pelin yhden kuukauden Omega-tilauksen hinta nousee 19,99 euroon aiemmasta 14,99 eurosta ja samalla EVE Onlinesta tulee yksi kalleimmista MMO-peleistä markkinoilla. Perusteena yli 30 prosentin hinnannousulle on CCP Gamesin mukaan "tuotantoa koskevat globaalit trendit" sekä vuosien inflaation kompensoiminen.

Vaikka EVE Online on pelattavissa myös ilmaiseksi, niin peli asettaa pelaajalle useita rajoituksia muun muassa alusten ja kykyjen suhteen ilman Omega-tilausta. Korkean tason pelaajille Omega-tilaus on siis käytännössä pakollinen.

Pelaajien kommenteissa korostuu etenkin kritiikki EVE Onlinen pelisisältöä koskien ja useat ihmettelevätkin hinnannousun perusteita, koska heidän mielestään pelinkehittäjä ei ole lisännyt peliin pariin vuoteen mitään merkittävää sisältöä.

Toinen kommenteissa näkyvä trendi on useammalla tilillä peliä pelaavien ilmoitus jättää peli kokonaan tai sulkea joitain lisätileistään. Vaikka tilaushinnasta saakin alennusta ostamalla sen pidemmäksi aikaa, niin monet pelaajat kertovat silti kokevansa usean tilin pyörittämisen tulevan liian kalliiksi uusilla hinnoilla.



EVE Online on tullut tunnetuksi varsin intohimoisesta pelaajakunnastaan, mutta kommenttien perusteella pelin pelaajamäärät ovat olleet ilmeisesti viime aikoina laskussa, joten nähtäväksi jää onko kuukausihintojen nousu nyt liikaa jopa vannoutuneemmille avaruuspiloteille.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Huhujen mukaan myös ... Ubisoft vahvisti aie... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova