Tuorein sisältö

The Last of Us 2 -fani yrittää muuttaa pelinkulkua modien avulla ja selvittää, voiko haluamansa hahmot pelastaa tai tappaa haluttuna ajankohtana

27.04.2022 klo 23.00 | Luettu: 1515 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


YouTubettaja ja sisällöntuottaja Speclizer on julkaissut videon, jossa hän esittelee modattua The Last of Us 2 -peliä. Modien avulla hän yrittää selvittää, mitä kaikkea hän voisi mahdollisesti tehdä pelissä tai voisiko hän kenties muuttaa pelinkulkua. Voisiko modien avulla saada aikaiseksi esimerkiksi erilaisen loppuratkaisun?

Speclizer kokeilee muun muassa, voiko Ellie tappaa Abbyn aseilla, kuten pyssyillä tai kirveellä. Lisäksi kokeilussa on, voiko Joelin pelastaa tai voiko Abby puolestaan tappaa Tommyn tai Ellien. Yhden hahmon Ellie pystyy tappamaan, mutta hahmo kuitenkin puhuu kuolleena, minkä lisäksi ilmaan jäävät roikkumaan nappikuulokkeet sekä PS Vita -konsoli. Kahdeksan minuuttia kestävän videon voit katsoa alta.

Speclizer on ilmoittanut YouTube-kommenteissa, että hän haluaisi tehdä TLOU2-modista videosarjan ja pyytääkin katsojia kommentoimaan, mitä hänen pitäisi kokeilla seuraavaksi.



Lähde: Eurogamer

V2.fi | Miia Lyyra
< Apex Legendsin seura... Sonyn uusi työntekij... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova