Tuorein sisältö

Microsoft ja Bethesda järjestävät jälleen yhteisen esittelytilaisuuden kesäkuussa - onko luvassa Starfieldin lisäksi myös tietoa uudesta Elder Scrollista tai Falloutista?

28.04.2022 klo 20.00 | Luettu: 1280 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft ja Bethesda ovat jälleen ilmoittaneet järjestävänsä yhdessä uuden Xbox & Bethesda Games Showcase -tilaisuuden, joka pidetään tänä vuonna sunnuntaina kesäkuun 12. päivä kello 20.00 Suomen aikaa.

Tilaisuudessa tullaan esittelemään Xbox Game Studiosin ja Bethesdan tulevan pelituotannon lisäksi myös muiden yhteistyökumppanien pelejä sekä tietenkin kertomaan tulevista Game Pass -julkaisuista Xboxille ja PC:lle.

Viime vuoden Showcase-tilaisuus oli yksi E3-messujen isoimpia ja yli 30 esitellyn pelin joukossa oli myös lukuisia uutuuksia, puhumattakaan Microsoftin vahvasta panostuksesta Game Pass -palveluun.

Odotukset siis tämän vuoden tapahtumaa kohtaan ovat varsin korkealla ja esillä tulee olemaan varmasti ainakin Bethesdan odotettu Starfield-roolipeli mutta nähdäänkö vihdoinkin myös jotain uutta seuraavasta Elder Scroll -pelistä tai kenties jopa huhutusta Obsidian Entertainmentin kehittämästä Falloutista?

Xbox & Bethesda Games Showcasen julkistuksia voi seurata YouTubessa, Twitchissä, Twitterissä, Facebookissa, TikTokissa ja tietenkin myös V2.fi-sivustolla.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Voita peli omaksi - ... Tuleva Disney Dreaml... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova