Tuorein sisältö

Voita peli omaksi - Klotzen! on reipasta panssarisotaa

02.05.2022 klo 09.00 | Luettu: 1592 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Klotzen! Panzer Battles on upouusi ja tavallista korkeammalle kurotteleva strategiapeli. Se pohjautuu klassisen Panzer General -pelisarjan tutuksi tuomaan helppoon ja nopeaan pelattavuuteen, mutta rakentaa sen päälle suurta ja eläväistä toisen maailmansodan heksasotailua.

Klotzen ei tyydy muutaman operaation kuvaamiseen, vaan suuntaa kertalaakista kauemmas. Sen valtava dynaamisesti haarautuva kampanja päätöksineen voi viedä toisen maailmansodan aivan uusille urille, jos pelaaja ei hyökkääkään Neuvostoliittoon kesällä 1941 vaan päättää ennemmin nostaa hakaristilipun Espanjan kuninkaanlinnaan.

Pelissä on yli 700 historiallista yksikköä maalla, merellä ja ilmassa. Tekijät kehuvat tekoälyä aggressiiviseksi ja pelaajan toimiin älykkäästi reagoivaksi. Nätiltäkin se näyttää, näin kevytheksasodaksi!

Vastaa siis alla olevaan kysymykseen 8.6.2022 kello 22:00 mennessä, niin osallistut arvontaan ja voit voittaa pelin omaksi - V2.fi arpoo osallistuneiden kesken 10 kappaletta Klotzen! Panzer Battles -peliä PC:lle. Voittajat saavat pelinsä digitaalisina Steam-koodeina.

Maistuuko heksastrategia?


Lisätietoja: https://store.steampowered.com/app/804860/Klotzen_Panzer_Battles/


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Quake ja LE... palik... Microsoft ja Bethesd... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova