Tuorein sisältö

Overwatch 2:n Twitch-suosio romahti, katsojat katosivat viikossa

04.05.2022 klo 18.00 | Luettu: 2849 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Ensimmäisen pelin fanit ovat odottaneet Overwatch 2:ta jo vuosia innolla, joten kun pelistriimaajat alkoivat saada sitä näppeihinsä, oli kiinnostus tietenkin valtavaa. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että mielenkiinto lopahti hyvin nopeasti.

Forbes uutisoi, että viime viikolla rikottiin ennätyksiä, kun Overwatch 2 -pelaamista katseli yli 1,5 miljoonaa samanaikaisesti. Viikkoa myöhemmin tuo lukema on pudonnut lähes nolliin. Jättilukemat voi selittää mm. alkuinnostuksella, isojen Twitch-suosikkien faneilla sekä erityisesti betatestiin pääsytoiveilla (koodin sai katsomalla tiettyjä striimaajia 4 tuntia), mutta silti Twitch-kansa tuntuu hylänneen OW2:n hyvin nopeasti.

Tätä uutista kirjoitettaessa Overwatch 2 -aiheisia Twitch-striimejä katseli vain vähän noin 2000 katsojaa. Mitä tämä sitten tarkoittaa pelin tulevaisuuden kannalta? Ainakin varmasti lisää betatesti-kampanjoita.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Uusi F1-peli saapuu ... Persian prinssi jäll... >

Keskustelut (3 viestiä)

asdijasrf

04.05.2022 klo 22.30

Joo, Jätin minäkin koneen yöksi päälle katsomaan OW2 striimiä, siltä varalta jos löydän innostuksen pelata.
Tosin en ole vieläkään jaksanut avata koko peliä...
lainaa
tuukas

05.05.2022 klo 08.41 3 tykkää tästä

blizzard on pelkkä surkea vitsi entisestään ja firman pilanneet pomot pääsevät pälkähästä saamalla miljoonia Microsoftin yrityskaupasta
lainaa
Finpure

06.05.2022 klo 18.10

Täytyy huomioida että monet ovat varmasti jo peliä kuitenkin kokeilleet itse. Suurin osa pelaajista pelaa kilpailullista(competitive) tilaa, jossa voi nousta rankeissa. OW2:ssa ei ole kuin kevyt pikapeli tällä hetkellä ja monet odottelevat kilpailullista tilaa. Tästä samasta asiasta ovat kommentoineet myös monet striimaajat mm. xQc.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova