Tuorein sisältö

Persian prinssi jälleen pulassa? Ubisoft vaihtaa useasti viivästyneen Prince of Persia -uusioversion kehittäjää

04.05.2022 klo 20.30 | Luettu: 1125 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelijulkaisija Ubisoft on ilmoittanut siirtävänsä useista viivästyksistä kärsineen Prince of Persia: Sands of Time -pelin uusioversion kokonaan toisen pelistudion kehitettäväksi.

Alun perin vuonna 2003 ilmestyneen klassikkopelin uudesta versiosta vastasi Intiassa sijaitsevat Ubisoft Mumbai ja Ubisoft Pune -pelistudiot mutta jo pelin julkistus alkoi ristiriitaisissa tunnelmissa, kun sen ensimmäinen traileri sai negatiivista palautetta pelisarjan faneilta, jotka haukkuivat sitä rumaksi.

Nyt Ubisoft on kertonut pelin kehityksen vievän loppuun alkuperäisen pelin tehnyt Ubisoft Montréal ja pelin kerrotaan kyllä pohjaavan aiempien pelistudioiden työhön mutta vaativan lisää aikaa pelin julkaisukuntoon saamiseksi. Pelin alkuperäinen julkaisupäivä oli jo vuoden 2021 tammikuussa, joten pelin kehitystaival on selvästikin ollut hyvin kivikkoinen.Prince of Persia: Sands of Time remaken alkuperäiset julkaisualustat olivat PC, PlayStation 4 ja Xbox One sekä sen luvattiin sisältävän ilmaisen päivityksen PS5- ja Xbox Series X|S -versioihin. Pelin lukuisten viivästysten jälkeen on tosin epävarmaa ovatko julkaisualustat enää samoja mutta näistä tullaan mahdollisesti kuulemaan myöhemmin lisää, jos uusioversion kehitys etenee Ubisoft Montréalilla.

Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Overwatch 2:n Twitch... Uusi video esittelee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova