Tuorein sisältö

Blizzard palkkaa uuden johtajan parantamaan kohujen ryöpyttämän pelistudion työkulttuuria

08.05.2022 klo 18.00 | Luettu: 1744 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViimeisen vuoden aikana useiden häirintäkohujen ja oikeusjuttujen kohteeksi joutunut pelinkehittäjä Blizzard on ilmoittanut palkanneensa uuden kulttuurista vastaavan varatoimitusjohtajan korjaamaan yrityksen rikkinäiseltä vaikuttavaa työkulttuuria.

Kokonaan uudessa roolissa aloittava Jessica Martinez työskenteli aiemmin 14 vuotta Disneyllä ja Martinezin tehtäviin kuuluu Blizzardin uuden työkulttuuristrategian kehittäminen sekä toimeenpaneminen eri kehitystiimeissä. Työnkuvaan kuuluu myös pelinkehittäjän oppimis- ja kehitysryhmän johtaminen sekä työskentely tiedotuksen, tapahtumien ja muiden johtajien kanssa.Martinezin palkkaaminen on yksi osa pelistudion uuden johtajan Mike Ybarran tammikuussa julkistamaa suunnitelmaa palauttaa pelaajien ja työntekijöiden luottamus Blizzardiin. Tähän kuuluu myös Blizzard viime kuussa palkkaama Kristen Hines, jonka tehtäviin taas kuuluu pelistudion työntekijöiden diversiteetin lisääminen ja edistäminen.

Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Huhujen mukaan Micro... Marvel-fanit unelmoi... >

Keskustelut (3 viestiä)

dfadfha

09.05.2022 klo 13.38 4 tykkää tästä

RIP Blizzard.

Yle yritti tehdä samaa temppua palkkaamalla bloggariksi feministin ja ex-pornotähden rakel liekin ja sai vielä palkata alaisikeen toivomansa yksilöt ja mä sanon jälki oli sen mukaista wokekulttia että oksat pois.
lainaa
trfbfvrv

09.05.2022 klo 14.50 2 tykkää tästä

niin aina pitäis palkata sovinisti niin se on voiton tae.näin jotkut ajattelee viellä 2000 luvulla.eipä kovin hyvin mennyt entisellä blizzardilla kun kukoisti sovinismi.
lainaa
adgdg

09.05.2022 klo 17.36 1 tykkää tästä

trfbfvrv kirjoitti:
niin aina pitäis palkata sovinisti niin se on voiton tae.näin jotkut ajattelee viellä 2000 luvulla.eipä kovin hyvin mennyt entisellä blizzardilla kun kukoisti sovinismi.


Oletko se sinä Rakel?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova