Tuorein sisältö

EA-pomo: Battlefield-pelisarjan kehitystyö suunnitellaan kokonaan uusiksi

12.05.2022 klo 20.00 | Luettu: 1787 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEA:n pomo Andrew Wilson on kertonut sijoittajille pelijulkaisijan tarkastelevan pitkällä tähtäimellä Battlefield-pelisarjan kehitystä ja aikovansa suunnitella kehitystyön jatkossa kokonaan uusiksi. Syynä tähän on tietenkin pelisarjan viimeisimmän osan epäonnistunut julkaisu viime vuoden lopulla.

Marraskuussa ilmestynyt Battlefield 2042 sai pelaajilta ja kriitikoilta murskavastaanoton. Vaikka pelinkehittäjä DICE onkin luvannut korjata pelin ongelmat, niin huhujen mukaan EA pettyi vastaanottoon niin paljon, että harkitsi jopa pelin muuttamista ilmaispelattavaksi.

Battlefield 2042 on päivittynyt julkaisunsa jälkeen useasti ja peli on saanut jopa pelaajien kaipaaman pistetaulun mutta pelin ensimmäinen ennakkoon luvatusta neljästä kaudesta on myöhästynyt jo useaan kertaan ja sen odotetaan mahdollisesti alkavan joskus kesällä.

Pelijulkaisija siirsi räiskintäsarjan vetovastuuseen Apex Legends ja Titanfall -peleistä tutun pelinkehittäjä Respawn Entertainmentin johtajan Vince Zampanellan ja EA:n Wilsonin mukaan pelisarja pyrkiikin nyt samaan "mahdollisimman nopeasti hauskanpitoon" pyrkivään malliin.

Joidenkin huhujen mukaan EA ja DICE ovat jo kehittämässä pelisarjan seuraavaa osaa, joka voisi ilmestyä kenties jo vuoden 2024 aikana, joten kovinkaan pitkää ikää ei välttämättä Battlefield 2042:lle voi povata vaikka peli saataisiinkin päivitettyä pelaajia tyydyttävään kuntoon.

Lähteet: Eurogamer, Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Bethesdan Starfield ... Nintendo haluaa vält... >

Keskustelut (2 viestiä)

Entinen_fani

12.05.2022 klo 20.13

Yhtään bäfää en osta enää. Hakkereita on paljon, eikä EA tee asialle mitään.
En tuota 2042 ostanut, koska BFV on niin kaamea ja melko buginen kokemus ja osasin odottaa, että huonompaan suuntaan mennään.

En usko, että seuraavastakaan tulee parempaa, kun kehittäjät eivät saa rauhassa tehdä.
lainaa
Herpy

13.05.2022 klo 00.32 1 tykkää tästä

Saisivat julkaista BF1942 tai vaikkapa Vietnamin ilmaisversioksi. Toimi ennen ja toimii edelleen ja aina ja ikuisesti.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova