Tuorein sisältö

Norman Reedus paljasti Death Strandingin jatko-osan olevan työn alla

20.05.2022 klo 20.05 | Luettu: 1214 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Hideo Kojiman vuonna 2019 ilmestynyt ja mielipiteitä vahvasti jakanut Death Stranding on saamassa jatkoa, ainakin pelin pääosaa esittäneen Norman Reedusin mukaan.

Pelissä Sam Porter Bridgesiä näytellyt Reedus paljasti Leo-sivustolle antamassaan haastattelussa, että hän on juuri aloittanut työskentelyn pelin jatko-osan parissa.

Samassa haastattelussa Reedus myös kertoi saaneensa roolin Oscar-palkitun ohjaajan ja Reedusille ensimmäisen elokuvaroolin Mimic-elokuvassa antaneen Guillermo del Toron avustuksella. Reedusin mukaan del Toro oli käytännössä sanonut näyttelijän saavan pian puhelun Hideo Kojima -nimiseltä pelintekijältä, ja että tämän tulisi vain suostua miehen ehdotukseen turhia kyselemättä.

Projekti, jonka vuoksi Kojima otti Reedukseen yhteyttä olikin Silent Hills -peli. Reedus oli niin vakuuttunut pelin realismista, joka ei "näyttänyt yhtään Ms. Pac-Manilta" joten hän lähti mukaan siihen. Silent Hillsin peruunnuttua Reedus kuitenkin seurasi Kojimaa tämän seuraavaan projektiin eli Death Strandingiin, jonka liikkeenkaappaus-sessioissa ja muussa tuotannossa meni Reedusin mukaan hänen kohdallaan jopa kaksi tai kolme vuotta.

Death Strandingin tuotannossa meni arviolta noin neljä vuotta ja Hideo Kojiman huhutaan myös työstävän tällä hetkellä muita pelejä, joten on hyvin vaikea arvioida kuinka pitkään mahdollista jatko-osaa voidaan joutua odottamaan.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< MultiVersus asettuu ... Käymättömistä korpim... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova