Tuorein sisältö

Käymättömistä korpimaista viimeinen kutsuu jälleen - Star Trek: Prodigy saa oman pelin lokakuussa

20.05.2022 klo 22.05 | Luettu: 921 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViime vuonna alkanut uusi nuoremmalle yleisölle suunnattu Star Trek: Prodigy -animaatiosarja saa oman pelin tämän vuoden lokakuussa. Peli on nimeltään Star Trek Prodigy: Supernova ja trailerin perusteella se vaikuttaa olevan kevyillä pulmilla sekä co-op-tilalla varustettu toimintapeli.

Sarjan tavoin myös peli vaikuttaa olevan suunnattu pitkälti nuoremmille pelaajille, sillä pelin julkaisijana toimii useista animaatiosarjojen lisenssipeleistä tunnettu Outright Games ja sen kehittäjä on toistaiseksi vielä tuntemattomampi Tessera Studios.

Pelissä pelaaja pääsee ohjaamaan sarjasta tuttuja hylätyn federaation avaruusaluksen USS Protostarin löytäneitä teini-ikäisiä avaruusolentoja ja pelaajan tehtävänä onkin pelastaa kokonainen aurinkokunta sekä sen asukkaat ennen kuin supernova tuhoaa kaiken.

Trailerin perusteella pelissä kuullaan samoja ääninäyttelijöitä kuin sarjassa, mukaan lukien vara-amiraali Janewaytä sekä opettaja hologrammia tästä näyttelevää Kate Mulgrewta.

Star Trek Prodigy: Supernova ilmestyy lokakuun 14. päivä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X|S-, Xbox One-, Nintendo Switch-, PC- ja Google Stadia -alustoille.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Norman Reedus paljas... Sony esitteli tuleva... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova