Tuorein sisältö

Nintendo Switch Onlinen viimeisin Nintendo 64 -peli Kirby 64 kärsii jälleen pelin seisauttavasta bugista

22.05.2022 klo 17.00 | Luettu: 1845 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Nintendo Switch Online -palvelun viime vuoden lokakuussa julkaistu kalliimpi Expansion Pack -taso toi palvelun valikoimiin pelaajien kaipaamia Nintendo 64 -klassikoita muiden etujen lisäksi mutta palvelun N64-pelit saivat nopeasti kritiikkiä emulaatio-ongelmista, joihin liittyi grafiikkabugien lisäksi myös kaatuiluongelmia.

Pahimmat ongelmat liittyivät Paper Marioon, joka pahimmillaan kaatuessaan tuhosi myös pelaajien tallennukset mutta Nintendo onnistui lopulta korjaamaan nämä ongelmat kaksi kuukautta pelin palveluun ilmestymisen jälkeen, kuten myös Dr. Mario 64 -peliä vaivanneet grafiikkabugit.

Kuitenkin emulaation kanssa on selvästi ongelmia, sillä pelaajat yhä ovat törmänneet erilaisiin visuaalisiin ongelmiin Star Fox 64 ja Yoshi's Story -pelien kanssa sekä nyt viimeisimpänä useat pelaajat ovat kertoneet uusimman Nintendo 64 -pelin Kirby 64: The Crystal Shardsin kärsivän pelin rikkovasta bugista.

Tutun pinkin ahmatin 64-bittisen seikkailun emuloitu Switch-versio kärsii pelin vedenalaisessa kentässä bugista, jossa pelaaja ottaessaan vahinkoa jää pysyvästi pökertyneeseen tilaan eikä pysty enää ohjaamaan Kirbyä. Ainoa ratkaisu ongelmaan on käynnistää peli kokonaan uusiksi ja yksinkertaisesti toivoa ettei sama tapahdu uudestaan.





Nintendo on poikkeuksellisesti jopa julkisesti tiedostanut N64-pelien emulaatio-ongelmat ja Amerikan Nintendon pomo Doug Bowser on The Verge -sivustolle antamassaan haastattelussa sanonut pelifirman suhtautuvan vakavasti saamaansa kriittiseen palautteeseen sekä pyrkivän jatkuvasti parantamaan palvelua.



Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< TikTok suunnittelee ... Evil Dead kiinnostaa... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Yöhuutaja

22.05.2022 klo 18.02 3 tykkää tästä

Nintendo switchin online palvelu on semmosta peppuvanukasta,et täytyy kyl ihmetellä kuka tosta viitti maksaa.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova