Tuorein sisältö

Yli vuoden hiljaisuuden jälkeen Blizzard-pomo lupaa kesäkuussa uutisia fanien lyttäämästä Warcraft 3: Reforgedista

30.05.2022 klo 20.00 | Luettu: 1951 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä Blizzardin vuonna 2020 ilmestynyt uusioversio Warcraft 3: Reforged sai pelisarjan faneilta pettyneen vastaanoton, sillä alun perin luvattujen uusittujen välianimaatioiden ja ääninäyttelyn sijaan pelaajat saivatkin aiemmilta ominaisuuksilta riisutun sekä hätäisesti kasatun lukuisista bugeista kärsineen julkaisun.

Peliin julkaistiin kohtuullisen pian isohko päivitys, joka korjasi isoimpia teknisiä ongelmia mutta pelin viimeisin päivitys on vuoden 2021 huhtikuulta ja viime vuoden kesällä Bloomberg-sivusto uutisoi Blizzardin purkaneen kehityksestä vastanneen yksikön.

Toisin kuin Blizzardin silloinen toimitusjohtaja J. Allan Brack lupasi jo vuonna 2020, niin pelistudio ei ole siis oikeastaan enää tiedottanut pelin jatkosuunnitelmista tai jatkanut pelin päivittämistä enää yli vuoteen. Asiaan on kuitenkin mahdollisesti tulossa muutos sillä Brackin toimitusjohtajana korvannut Mike Ybarra twiittasi eilen Warcraft 3: Reforgedista vastaavan kehitystiimin kertovan uusia kuulumisia jo kesäkuun puolella.



Tarkemmin missä ja milloin Warcraft-uutisia voidaan odottaa ei Ybarra paljastanut mutta yksi mahdollinen tilaisuus voisi olla kesäkuun 12. päivä järjestettävä Xbox & Bethesda Showcase -lähetys, sillä tunnetusti Microsoft on hankkimassa Activision Blizzardin itselleen jättikaupan myötä.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelifirmojen ympäris... Diablo Immortal ei i... >

Keskustelut (2 viestiä)

lateksi

30.05.2022 klo 21.24 1 tykkää tästä

Tekisivät loppuun Warcraft Adventures: Lord of the Clans:n.
lainaa
Retrosetä

31.05.2022 klo 23.06

NFT-liitännäisiä tulossa? Moisella olisi nopeinta tappaa brändin maineen jämätkin ????
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova