Tuorein sisältö

Diablo Immortal ei ilmesty Belgiassa ja Hollannissa lootboxit kieltävän lainsäädännön vuoksi

30.05.2022 klo 23.00 | Luettu: 1209 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenBlizzard Entertainmentin tuleva uusi ilmainen pääasiassa mobiilialustoille suunnattu Diablo Immortal ei ilmesty lainkaan Hollannissa ja Belgiassa näiden maiden lootboxit kieltävän lainsäädännön vuoksi.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä hollantilainen Tweakers-sivusto ja Activision Blizzardin Benelux-maiden viestintäjohtaja vahvisti maiden jäävän ilman uusinta Diabloa "maiden tämänhetkisten käyttöolosuhteiden vuoksi".

Hollannissa ja Belgiassa vuonna 2018 voimaan tulleen lainsäädännön mukaan peleistä löytyvät maksulliset lootboxit luokitellaan uhkapelaamiseksi, jonka jälkeen muun muassa Blizzard lopetti kyseisissä maissa lootboxien myynnin Overwatch ja Heroes of the Storm -peleissä.

Toisin kuin aiempien pelien suhteen, niin uuden Diablo Immortalin kohdalla Blizzardin työntekijät varoittivat pelin Reddit-foorumeilla että maakiellon kiertävät ja pelin muuta kautta lataavat pelaajat voidaan tulla bännäämään pelistä.

Alun perin pelkkänä mobiilipelinä julkistettu Diablo Immortal sai faneilta täystyrmäyksen ja harvinaisesti pelin ensimmäistä traileria buuattiin Blizzcon-tapahtumassa.

Tämän vuoden huhtikuussa Blizzard kuitenkin ilmoitti Diablo Immortalin ilmestyvän myös PC:lle ja tukevan versioiden välistä tallennusta sekä pelausta. Diablo Immortal julkaistaan Android ja iOS-alustoille 2. päivä kesäkuuta ja samalla alkaa myös pelin PC-versio betatestivaihe.Lähde: GamesIndustry.biz

V2.fi | Mikko Seppänen
< Yli vuoden hiljaisuu... Tulevia Multiversus-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova