Tuorein sisältö

Tulevia Multiversus-hahmoja paljastui? Mukana paljon ylläreitä, mm. Ted Lasso ja Mortal Kombatia

31.05.2022 klo 11.00 | Luettu: 1374 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Varsin lupaavalta jo tässä vaiheessa vaikuttavan Multiversus-mätkinnän ennakkotunnelmissa totesin, että Warner Brosin katalogista riittää kyllä vaikka minkälaisia hahmoja peliin lisättäväksi.

Redditin Multiversus-alueelle on nyt lähetetty lista hahmoista, jotka ilmeisesti ovat peliin tulossa. Listan julkisti "hugeleakeractually"-niminen käyttäjä, joka oli myös ensimmäinen, joka aikoinaan sai vihiä työn alla olevasta WB-mäiskeestä.

Käyttäjä listaa hahmot muutamaan eri kategoriaan. Datatiedostoista kaiveltuja hahmoja hän pitää varmoina tapauksina ja ne ovat: Jokeri, Raven, Gizmo Gremlinseistä, Marvin the Martian, Lebron James, Rick, Morty, Scooby-Doo, Daenerys ja The Hound Game of Thronesista, Wicked Witch Wizard of Ozista sekä Godzilla.

Vuotajan mukaan myös Johnny Bravo ja Retu Kivinen ovat ehdottomasti tulossa ja todennäköisinä hän pitää myös Samurai Jackia, The Powerpuff Girlsejä, Animaniacseja, Repe Sorsaa, Mortal Kombatin Scorpionia, Ben 10:ä sekä erityisen yllättävänä tapauksena komediasarja Ted Lasson Ted Lassoa.

Harry Potter - ja Mad Max -hahmotkin olivat hugeleakeractuallyn mukaan tuloillaan, mutta ilmeisesti ne on pistetty ainakin toistaiseksi jäihin.

Ted Lasso vastaan Teräsmies -matsia ei varmaankaan kukaan odottanut.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Diablo Immortal ei i... Ranskan hallitus kie... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova