Tuorein sisältö

Ukrainan sodan vuoksi rekkakuskit eivät pääse rellestämään Venäjälle - Euro Truck Simulator 2 pistää Venäjä DLC:n hyllylle toistaiseksi

04.06.2022 klo 11.00 | Luettu: 1863 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenVirtuaalirekkakuskien piti päästä seuraavaksi suuntaamaan Venäjälle Euro Truck Simulator 2 -peliin julkistetussa Heart of Russia -lisäosassa mutta tšekkiläinen pelistudio SCS Software ilmoitti kuun vaiheessa pistävänsä julkaisusuunnitelmat varikolle toistaiseksi Ukrainan sodan vuoksi.

Yli yhdeksän miljoonaa kappaletta myyneen simulaatiosarjan kehittäjä julkaisi blogissaan kirjoituksen, jossa pelistudio pyrkii kehittämään peleistään mahdollisimman epäpoliittisia ja pitävän ajatuksesta, että pelaaminen ja jaettu intohimo yhdistää sekä tarjoaa mahdollisuuden vierailla naapurimaissa rauhassa.

Kuitenkin pelinkehittäjien mukaan tuleva Heart of Russia -lisäosa olisi suoraan käsitellyt Venäjää ja koska Venäjän sotatoimet Ukrainassa aiheuttavat runsaasti kärsimystä, niin pelistudio on päättänyt pidättäytyä DLC:n julkaisemisesta ettei kukaan erehdy tekijöiden tukevan tai edes suvaitsevan Venäjän aggressiota.

Pelistudio kertoo kuitenkin tulevaisuudessa Ukrainan sodan päätyttyä haluavansa löytää tavan julkaista lisäosa tavalla, jolla se voisi edistää sodan jättämien haavojen paranemista kaikilla osapuolilla.

Nyt julkaisematta jäävä lisäosa oli pelistudion mukaan noin 6-8 viikon päästä valmistumisesta ja olisi tarjonnut pelaajille mahdollisuuden päästä laajemmin tutustumaan Venäjän teihin. Osa maasta oli jo ajettavissa vuonna 2018 ilmestyneessä Beyond the Baltic Sea -lisäosassa mutta uuden laajennuksen oli tarkoitus lisätä valtaosa muusta maasta, Moskovaa myöten.

Lisäosan sisällöstä nähtiin hieman esimakua vain kuukautta ennen Venäjän aloittamaa sotaa julkaistulla pelitrailerilla mutta Heart of Russia -laajennuksen julkaisu voi hyvinkin mahdollisesti pahimmillaan odottaa julkaisua vielä todella pitkään.Lähde: RockPaperShotgun

V2.fi | Mikko Seppänen
< PlayStation 5 on myy... War Thunder -pelin f... >

Keskustelut (3 viestiä)

Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

05.06.2022 klo 00.11 2 tykkää tästä

Tarvitaan kaksi osainen 'Very Zmart Operation' DLC jossa ollaan jumissa Euroopassa kun pakotteiden vuoksi liikkuminen on haastavaa eikä voi kuljettaa oikeastaan mitään. Toinen osa että ollaan Venäjällä eikä voi/ole mitään kuljetettavaa koska lista epäystävällisitä maista, sääntely ja pakotteet.
lainaa
qwertypro

06.06.2022 klo 14.27

Zpecial Operation DLC jossa ajetaan 50v vanhaa kuorma-auton paskaa Ukrainassa ja jännitetään tuleeko Javelinia persaukseen
lainaa
destev

07.06.2022 klo 15.05

Tästä sais DLC:n myös Farming Simulatoriin. Zetorilla haetaan panssariaunuja jotka pysähtyi bensan puutteeseen pois teitä tukkimasta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova