Tuorein sisältö

War Thunder -pelin foorumeilla julkaistiin jälleen salaisia tietoja koska pelaaja uskoi pelinkehittäjien olevan väärässä

04.06.2022 klo 14.00 | Luettu: 2261 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Ilmaisen War Thunder -moninpelin pelaajat ottavat realismin äärimmäisen vakavasti tai vähintäänkin haluavat olla oikeassa internetissä, sillä pelin virallisilla foorumeilla on julkaistu nyt jo kolmannen kerran salaiseksi luokiteltuja tietoja.

Ensimmäisellä kerralla kyseessä oli sivuja Challenger 2 -panssarivaunun ohjekirjasta, sillä pelaaja halusi vakuuttaa pelinkehittäjä Gaijin Entertainmentin siitä, että pelin versio tankista ei ollut riittävän uskollinen.

Toisessa tapauksessa foorumikeskustelussa julkaistiin yksityiskohtia ranskalaisen Leclerc S2 -panssarivaunun salaisesta ohjekirjasta, koska pelaajat väittelivät keskenään pelin tankkiversion uskollisuudesta.



Viimeisimmässä tapauksessa pelaaja julkaisi kuvan panssarivaunuja vastaan tarkoitetusta kiinalaisesta DTC10-125 volframiammuksesta, jonka alla oli ammuksen salaiseksi luokiteltuja yksityiskohtaisia tietoja kuten ammuksen läpäisykyky.

Aivan kuten aikaisemmillakin kerroilla foorumien moderaattorit poistivat mahdollisimman nopeasti kuvat foorumeilta mutta hämmentäväksi erittäin vaaralliselta vaikuttavan toiminnan tekee se, että Resetera-foorumeilla ammuksen kerrotaan olleen toistaiseksi käytössä ainoastaan pelin testiservereillä.

Nobleman Swerve -nimellä kulkevan käyttäjän mukaan testiservereillä ammusten tiedot ja arvot koskien läpäisykykyä sekä muita yksityiskohtia ovat yleensä tilapäisiä eivätkä tule säilymään sellaisenaan pelin julkaisuversioon saakka. Tämä tarkoittaisi sitä, että joku innokas kiinalaispelaaja otti valtavan riskin julkaisemalla kuvan foorumeilla ja teki sen todennäköisesti aivan turhaan.

Tapaus on saanut pelistudion jälleen pyytämään War Thunder -foorumien käyttäjiä olemaan julkaisematta salaiseksi luokiteltuja tietoja pelin foorumeilla mutta ottaen huomioon, että tämä on tapahtunut jo kolme kertaa, niin nähtäväksi jää kuinka hyvin pelin intohimoiset fanit kuuntelevat pelinkehittäjä Gaijinin toiveita.

Lähde: PC Gamer


V2.fi | Mikko Seppänen
< Ukrainan sodan vuoks... Escape from Tarkov s... >

Keskustelut (1 viestiä)

destev

04.06.2022 klo 14.44

Ei nuo ota realismia tarkasti, vaan haluavat ainoastaan olla oikeassa.

TW ei ole koskaan ollut realistinen simulaatio, vaan puhtaasti pelattavuuden kannalta tehty simulaatio. Monien vehkeiden aseistus on aivan liian tehokasta ja toisien tehotonta oikeaan elämään verrattuna pelkästään pelillisen balanssin takia.

Gaijin seuraa tilastoja siitä miten yksittäiset vehkeet pärjäävät kentällä ja vähän väliä säätävät niiden aseistusta ja panssaria tai battle rating sijoitusta. Siitä on realistinen simulaatio kaukana ja pitää olla melko hörhö odottaakseen peliltä mitään muuta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova