Tuorein sisältö

Näkeekö Xbox-versio klassikkoräiskinnästä sittenkin vielä päivänvalon? Raren pelinkehittäjän huomattiin jälleen pelaavan Goldeneye 007 -peliä

05.06.2022 klo 14.00 | Luettu: 1734 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Konsoliräiskintöjen joukossa ansaittua klassikkostatusta nauttiva ja aikoinaan Nintendo 64 -konsolilla julkaistu Goldeneye 007 voi yhä olla saapumassa Xbox-konsoleille, sillä pelinkehittäjä Raren työntekijän on jälleen huomattu pelanneen peliä ja ansainneen siinä uusia saavutuksia.

Aiemmin tämän vuoden tammikuussa tarkkasilmäiset fanit huomasivat kahden Raren työntekijän ansainneen saavutuksia pitkään huhutusta mutta toistaiseksi yhä virallisesti julkistamattomasta remake-versiosta.

Nyt sama on toistunut uudestaan ja asialla on ollut jälleen James Thomas, joka on yksi pelinkehittäjä Raren johtavista suunnittelijoista ja joka on ollut aiemmin työskennellyt erinomaisen Rare Replay -kokoelman Nintendo 64 -versioiden parissa.

Pelinkehittäjä Raren pelattavana historiikkina toimineen Rare Replayn yhtenä isoimmista puutteista pidettiinkin juuri Goldeneye 007 -pelin puutetta mutta ilmeisesti lisenssiongelmista johtuen peliä ei olla nähty alkuperäisen N64-julkaisun jälkeen vaikka huhujen mukaan pelattava Xbox-versio on ollut siitä olemassa jo vuosia.

Virallisten versioiden puuttuessa Goldeneye 007 onkin nähnyt monenlaisia faniprojekteja ja vannoutuneet fanit ovat jopa onnistuneet jakamaan alkuperäisen N64-pelin neljän pelaajan jaetun ruudun moninpelin neljälle erilliselle näytölle.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 25 vuotta alkuperäisen Goldeneye 007 -pelin julkaisusta, joten olisi äärimmäisen sopivaa jos peli vihdoinkin saapuisi virallisesti pelattavaksi hieman Nintendon 64-bittistä konsolia uudemmalle laitteelle. Sopiva aika Microsoftille tämän julkistamiseen voisikin olla vaikkapa viikon kuluttua järjestettävä Xbox & Bethesda Games Showcase -lähetys.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Persian prinssin pal... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova