Tuorein sisältö

Windows Centralin toimittaja vuoti ulos suuria muutoksia kokeneen Crash Bandicoot -pelin

06.06.2022 klo 22.00 | Luettu: 2106 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Windows Centralin toimittaja Jez Corden vuoti yhtiön podcastissa tietoja koskien uutta Crash Bandicoot -peliä. Corden kuitenkin vitsailee, että hänen "ei pitänyt vuotaa" tietoja koskien tunnetun sarjan uutta osaa. Häneen mukaansa uusi Crash Bandicoot tulee kuitenkin olemaan moninpeli, jossa useat pelaajat tappelevat keskenään. Kyseessä ei kuitenkaan ole pitkään huhuttu Wumpa League, vaan jokin toinen teos.

On oletettavaa, että uudesta Crash Bandicoot -pelistä kuullaan lisätietoja tämän viikon aikana, vaikka virallisia E3-pelimessuja ei tänä vuonna järjestetä. Pelinkehittäjänä toimii tunnetusti Toys For Bob. Studio on osa Activisionia. Microsoft puolestaan ilmoitti tämän vuoden alussa ostavansa Activisionin. Kauppaprosessi on edelleen käynnissä.

Alla Windows Central Gamingin uusin podcast-jakso, jossa aiheesta puhutaan. Lisäksi jatkossa ruoditaan muitakin tulevia pelijulkaisuja sekä esimerkiksi Summer Game Festin sisältöä.



Lähde: Purexbox, Eurogamer





V2.fi | Miia Lyyra
< Darth Vader ajelee v... Pelijulkistusten jät... >

Keskustelut (1 viestiä)

Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

07.06.2022 klo 02.06 2 tykkää tästä

Crash Bash ei nauttinut suurinta suosiota mutta on silti mahtava seurapeli, lisäksi ainoa 'alkuperäinen' Crash josta ei ole tehty uudelleen versiointia. CTR nettipelinä on mahtava tuulahdus nostalgiaa nykypäivän standardeilla, joten olen halukas kokeilemaan Crash Bashia netin välityksellä.
(Joo ei ole takeita että kyseessä on Crash Bash mutta aikaisemman remasterointi trendin perusteella suhteellisen todennäköinen.)
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova