Tuorein sisältö

Miten käy pussimäyristä parhaan - Crash Bandicoot -studio sai Microsoftin jättipotkuista osumaa

08.02.2024 klo 22.00 | Luettu: 1537 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Uutisoimme pari viikkoa sitten Microsoftin omistusten pelipuolta kurittaneista 1900 hengen massairtisanomisista. Xboxin ja Activision Blizzardin työvoimaan kohdistuneet irtisanomiset ovat San Francisco Chroniclen mukaan vaikuttaneet myös Toys for Bob -studioon, jonka Kalifornian Novatossa sijaitseva studiotila suljetaan kokonaan. Toys for Bob on erityisen tunnettu Crash Bandicoot-, Spyro- ja Skylanders-pelisarjoistaan.

Uutinen vaikutti ensin varsin huolestuttavalta, mutta sittemmin kävi ilmi, että jäljelle jäänyt työvoima jatkaa Toys for Bobin pelien kehitystä etätyönä. Vaikka 86 hengen vähennys työvoimaan iskee studioon – irtisanotuista puhumattakaan – kohtuullisen kovaa, näillä näkymin sen tarina ei ole vielä sentään päättymässä.

Myös Call of Duty: Modern Warfare 3 -kehittäjä Sledgehammer Games menetti samassa irtisanomisaallossa 76 työntekijäänsä. Toys for Bobinkin kanssa yhteistyötä tehneen studion toimistotilat sulkeutuivat, loput työntekijät siirtyivät etätöihin ja uusien tilojen etsintä on nyt käynnissä.

Lähde: Nintendo Life

V2.fi | Anne Kukkura
< Uutta Assassin’s Cre... Ubisoft ja Take-Two ... >

Keskustelut (1 viestiä)

tiwlgnqkzndnwn

09.02.2024 klo 12.06

konkka tulee. jatkossa mikin pelit tehdaan joko vanhempien kellareissa tai ehka ms ostaa jonkun isomman yhteiskellarin kunhan ilmaiseksi saa eli mitaan luottoa ei ole bisnekseen kun mikaan ei saa mitaan maksaa. tosin parhaat pelit tehtiin ps1 ja ps2 aikaan jolloin monissa lopputeksteissa oli vajaa parikymmenta nimea et ei se maara ja ne sentaan teki pelimoottoritkin ite eika vaan kopioinu epicia
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova