Tuorein sisältö

Overwatch 2 tulee olemaan free-to-play ja saapuu early accessiin lokakuussa - lisäksi Forza Motorsport uudistuu ja Microsoft Flight Simulator saa 40-vuotisjuhlan kunniaksi helikoptereita sekä Halo-vekottimia

12.06.2022 klo 21.00 | Luettu: 1519 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Xbox & Bethesda Showcase -lähetys jatkaa trailerien ja isojen peliuutisten tiputtelua tiuhaan tahtiin.

A Plague Tale: Requiem


Muutama vuosi sitten ilmestynyt ruton runtelemaan Eurooppaan sijoittuva seikkailupeli A Plague Tale: Innocence saa jatkoa tänä vuonna ilmestyvän A Plague Tale: Requiem -pelin muodossa. Peli saapuu heti julkaisupäivänä Xbox Game Pass -palveluun.



Forza Motorsport


Microsoft ja pelinkehittäjä Turn 10 Studios julkistivat seuraavan Forza Motorsport -pelin, joka mahdollisesti nimensä mukaisesti on eräänlainen pelisarjan uudelleenkäynnistys tai reboot. Pelistä nähdyssä kahdessa trailerissa puhuttiin erityisesti uuden pelin kokonaan uudelleentehdystä fysiikanmallinnuksesta ja uudesta ray tracing -mallinnuksesta.

Radoille uuden Forzan parissa pääsee ensi vuoden keväällä ja tuttuun tapaan peli saapuu heti julkaisupäivänä Xbox Game Pass -palveluun.





Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator -lentosimulaattori täyttää tänä vuonna 40 vuotta ja sen kunniaksi pelistä nähtiin uusi traileri, jossa nähtiin vihdoinkin myös pitkään toivottuja helikoptereita. Tämän lisäksi lentosimulaattori saa uuden Halo Infinite -peliin kytkeytyvän laajennuksen, joka päästää ilmojen sankarit hieman scifistisemmän lentolaitteen puikkoihin.



Overwatch 2

Pian mahdollisesti osaksi Microsoftia ja Xbox Game Studioita siirtyvä Blizzard julkisti lisätietoa odotetusta tiimiräiskintä Overwatch 2:sta. Isoimpana uutisena on varmasti se, että peli tulee olemaan free-to-play ja että peli ilmestyy early access -ennakkkokeiluun lokakuun 4. päivä Xbox- ja PC-alustoille.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Riot Gamesin pelit s... Pelitraileritulvaa: ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova