Tuorein sisältö

Riot Gamesin pelit saapuvat Xbox Game Passiin, Redfallista saatiin uutta pelikuvaa ja Rick and Mortyn luojalta tulee uusi eeppinen peli

12.06.2022 klo 20.33 | Luettu: 1499 kertaa | Teksti: Miia Lyyra



Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 -lähetys on juuri alkanut. Tässä ensimmäiset esittelyyn päässeet pelit.

Redfall


Vihdoin hartaasti odotetusta Redfallista saatiin pelikuvaa. Redfallia voi pelata joko yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Kyseessä on tarinavetoinen toimintaräiskintä, joka julkaistaan vuoden 2023 aikana.



Hollow Knight: Silksong


Vielä toistaiseksi julkaisupäivää vailla oleva Hollow Knight: Silksong pääsi esittelyyn. Myös tämä teos saapuu julkaisupäivänä osaksi Xbox Game Passia.



HIGH ON LIFE


Rick and Morty ja Solar Oppositesista tutun Justin Roilandin käsistä on tulossa High on Life -peli. Pelissä ihmiskuntaa uhkaa kartelli, joka haluaa käyttää ihmisiä huumeina. Yllättäen sinun tehtävänäsi on pelastaa maailma. High on Life saapuu julkaisupäivänä osaksi Xbox Game Passia.



Riot Gamesin pelit Xbox Game Passiin


Riot Games julkaisi melko ison uutispommin. Yhtiön suosituimmat pelit saapuvat nimittäin osaksi Xbox Game Passia. Samalla tämä tarkoittaa, että esimerkiksi Valorantin ja League of Legendsin kaikki hahmot ovat välittömästi avoinna kaikille pelaajille.



V2.fi | Miia Lyyra
< Xbox & Bethesda Game... Overwatch 2 tulee o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova