Tuorein sisältö

Vuotanut pelikuva paljastaa Halo Infiniten Forge-pelitilan antavan pelaajien yhdistellä eri aseiden efektejä

19.06.2022 klo 14.00 | Luettu: 879 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViime vuoden loppupuolella julkaistu Halo Infinite ilmestyi ilman pelisarjassa aiemmin nähtyä Forge-tilaa ja yhteistyökampanjaa mutta pelinkehittäjä 343 Industries lupasi molempien ilmestyvän peliin myöhemmin päivitysten myötä.

Pelaajien pettymykseksi pelistudio kuitenkin ilmoitti tämän vuoden maaliskuussa yhteistyökampanjan ja sitä myötä myös sen jälkeen julkaistavaksi tarkoitetun Forge-pelitilan julkaisun myöhästyvän entisestään.

Positiivisena puolena myöhästymisestä kertovan tiedotteen yhteydessä 343 Industries kertoi pelaajille työkalut omien pelitilojen ja karttojen muokkaamiseen tarjoavan Forge-tilan kehityksen edistyvän hyvin. Pelitila onkin ollut pienen yhteisökehittäjistä koostuvan ryhmän testauksessa jo vuoden alusta saakka ja nyt viimeisempien julkisuuteen vuotaneiden videoiden perusteella Halo Infiniten Forge-tila lupaakin tarjota uusia mielenkiintoisia ideoita.

Erityisen jännältä vaikuttaa pelitilan mahdollisuus yhdistellä eri aseiden ominaisuuksia toisiinsa, kuten vaikkapa muuttaa Gravity Hammerin lyömään pelin energiamiekan tavoin. Videolla nähdään myös Halo-ase joka, on muutettu toimimaan Half-Life 2:sta tutun painovoimapyssyn tavoin.

Toistaiseksi Forge-pelitilalla ei vielä ole tarkkaa julkaisuaikaa mutta 343 Industries on ilmoittanut pyrkivänsä julkaisemaan pelin yhteistyökampanjan elokuun loppuun mennessä, jolloin olisi mahdollista, että Forge-tilan peliin lisäävä päivitys ehtisi vielä ilmestymään tämän vuoden aikana.

Lähde: VGCV2.fi | Mikko Seppänen
< Diablo Immortal on t... Suomesta jääkiekon e... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova