Tuorein sisältö

FIFA 22, Far Cry 5, Shadowrun Trilogy, Total War: Three Kingdoms - Xbox Game Pass laajenee vielä kertaalleen kesäkuussa

22.06.2022 klo 22.00 | Luettu: 531 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft ilmoitti päivittävänsä vielä kertaalleen Xbox Game Pass -palvelun valikoimaa kesä-heinäkuun vaihteessa ja tällä kertaa palveluun on tulossa muun muassa jo toukokuussa huhuttu FIFA 22 mutta myös paljon muuta pelattavaa muille kuin potkupallon ystäville.

Palveluun jo ilmestyneistä peleistä kannattaa tosin vähintäänkin tutustua V2.fi:n arviossa 4/5 arvosanan saaneeseen Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge -peliin mutta myös mahdollisesti cyberpunkkia ja taikuutta yhdistelevään Shadowrun Trilogy -kokoelmaan tai Total War: Three Kingdoms -strategiapeliin, myös indieroolipeli Omori.

Huomenna Xbox Game Pass -palveluun saapuu EA:n suosittu mutta myös lootbox-mekaniikoista kritisoitu FIFA 22 sekä lähitaisteluun keskittyvä ja jopa 60-pelaajan battle royale -otteluista koostuva Naraka: Bladepoint. Viimeinen nyt ilmoitetuista peleistä on Ubisoftin avoimen maailman räiskintä Far Cry 5, jota pelaajat pääsevät kokeilemaan heinäkuun 1. päivä.

Jos Xbox Game Pass -palvelu on vielä kokematta, niin Microsoft myös ilmoitti tarjoavansa tutustumistarjouksena ensimmäiset kolme kuukautta yhdellä eurolla jos palvelun hankkii kesäkuun 30. päivään mennessä.

Palvelussa nyt saatavilla
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge (Cloud, konsoli ja PC)
Omori (Cloud, konsoli ja PC)
Shadowrun Trilogy (Cloud ja konsoli)
Total War: Three Kingdoms (PC)

Kesäkuun 23. päivä
FIFA 22 (Cloud ja konsoli)
Naraka: Bladepoint (Cloud, konsoli ja PC)

Heinäkuun 1. päivä
Far Cry 5 (Cloud, konsoli ja PC)

Palvelusta kesäkuun 30. päivä poistuvat pelit
FIFA 20
Jurassic World Evolution
Last Stop
MotoGP 20

V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi ennakoi: Golfi... Hyenas on Total War ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova