Tuorein sisältö

Kauhu hiipii ensi kuussa taskuihin - Alien: Isolation saa täyden mobiiliversion ''ilman kompromisseja''

17.11.2021 klo 23.00 | Luettu: 1596 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Creavive Assemblyn mainio selviytymiskauhupeli Alien: Isolation on yllättäen saamassa mobiiliversion ensi kuussa.

Joulukuun 16. päivä Android- ja iOS-alustoille ilmestyvä versio ei kuitenkaan ole mikään riisuttu mobiilikäännös vaan julkaisija Sega lupaa pelin olevan täysimittainen kokemus ilman kompromisseja ja peli sisältääkin esimerkiksi kaikki seitsemän siihen aiemmin ilmestynyttä DLC-lisäosaa.

Mobiiliversion käännöksestä vastaa Feral Interactive, jonka aikaisempaa Nintendo Switch -versiota pelistä Digital Foundry -sivusto kehui jopa paremmaksi kuin pelin PlayStation 4 -versiota.

Jos siis Amanda Ripleyn selviytymistaistelu Sevastopolin avaruusasemalla on yhä kokematta, niin mobiiliversio voi tarjota hyvän mahdollisuuden eläytyä peliin pelaamalla sitä piilosta komerosta tai sängyn alta. Tosin kannattaa myös varautua tekemään tilaa omalle mobiililaitteelle, sillä pelillä on App Store -sivun mukaan kokoa massiiviset 11 gigatavua.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Xbox Cloud Gaming ju... Sonic tulee Monster ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Jankko

20.11.2021 klo 08.52 2 tykkää tästä

Mobiiliversio ilman kompromissejä? Nyt on syöty vääriä sieniä..
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova