Tuorein sisältö

Logan Paul osti maailman kalleimman Pokémon-kortin ja teki siitä NFT:n - The Pokémon Company ei ole kommentoinut tilannetta

09.07.2022 klo 14.00 | Luettu: 4983 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Yhdysvaltalainen näyttelijä ja videoiden tekijä Logan Paul on tullut tunnetuksi muun muassa YouTubesta, mutta myös Pokémon-korttien ostelusta. Hän on törsännyt miljoonia kortteihin, joista osa on paljastunut myös väärennetyiksi. Nyt hän on kuitenkin ostanut 5,3 miljoonaa dollaria maksaneen PSA 10 Pikachu Illustrator -kortin, joka on maailman arvokkain Pokémon-kortti.

Logan Paulille ei kuitenkaan riittänyt pelkkä kortin omistaminen, vaan hänet on nähty poseeraamassa kortti kaulassaan painiottelun jälkeen. Kortti on suljettuna koteloon, joka roikkui arvokkaassa kaulaketjussa. Nyt Paul on kuitenkin päättänyt tekevänsä arvokkaasta kortista myös NFT:n.

Nyt kortti onkin listattu Liquid MarketPlace -sivustolle, jossa kuka tahansa voi liittyä digitaalisen teoksen osaomistajaksi. Logan Paul omistaa kortista 49 prosenttia ja muut omistajat enemmistön eli 51 prosenttia.

TheGamerin uutisen mukaan on vielä epäselvää miten The Pokémon Company tai Nintendo suhtautuu Pokémon-kortin muuntamiseen. Käytännössä kortin oikeudet ovat The Pokémon Companylla, joka on usein ollut tarkka siitä, miten heidän tuotteitaan käytetään. Lisäksi koko NFT-maailma on kaikinpuolin epäselvää esimerkiksi tekijänoikeuksien näkökulmasta.

V2.fi | Miia Lyyra
< Videojätin yksinoike... Nintendo 64:lle julk... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

09.07.2022 klo 16.12

Flashgitz vitsaili asiasta helmikuussa ilmestyneessä "Joe Rogan and Elon Musk steal Pokémon NFTs" animaatiossa.
lainaa
gjspgjowntjdng

09.07.2022 klo 20.55 1 tykkää tästä

viime aikojen jutut osoittaa et suuryritysten lakimiehet oli aina oikeassa kun kansa ottaa vallan niin tas lopputulos
lainaa
klöbkjöjblök

10.07.2022 klo 17.04 2 tykkää tästä

Tää logan paul oli myös se idiootti joka alitti riman aika lujaa menemällä japanin "itsemurhametsään" yrittäen kuvata kyseinen tapahtuma. Sit vielä leveilee jollai V***N pokemonkortilla ja kaikenkukkuraksi pelialan turhimman (nft) hyväksi.

Alinta sakkia alimmassa sakissä tää mies.

Ihan helvetin turha ammatti muutekin juutupetus ja ihan sama kuinka paljon massia siinä tekee.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova