Tuorein sisältö

Twitch alentaa striimajille maksettavien summien maksukynnystä

13.07.2022 klo 22.30 | Luettu: 1632 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Striimauspalvelu Twitch on ilmoittanut puolittavansa striimaajille maksettavien summien maksukynnyksen aiemmasta 100 dollarista jatkossa 50 dollariin.

Tämä tarkoittaa sitä, että etenkin pienemmät striimaajat, jotka tienaavat rahaa palvelun tilauksista ja lahjoituksista saavat helpommin sekä useammin nostettua palvelusta sieltä ansaittua rahaa. Uusi maksukynnys otetaan käyttöön vaiheittain ja ensimmäisenä se saapuu heinäkuun 15. päivä Argentiinaan, Japaniin, Italiaan, Meksikoon, Espanjaan ja Taiwaniin.

Tästä eteenpäin Twitch aikoo laajentaa sitä maakohtaisesti, kunnes kaikki yhteistyökumppaneita sisältävät maat ovat uuden alemman maksukynnyksen parissa marraskuuhun mennessä. Twitchin oman arvion mukaan jopa 70 000 striimaajaa saa tienaa jatkossa useammin palvelusta rahaa kunhan uusi muutos on otettu käyttöön kaikkialla.

Uusi alempi maksukynnys tulee olemaan mahdollinen kaikilla muilla maksutavoilla paitsi tilisiirrolla, jolla kynnys pysyy yhä edellisessä 100 dollarissa siihen liittyvien kustannusten vuoksi.

Muutos tulee varmasti auttamaan pienempien striimaajien toimeentulossa mutta Twitch ei kuitenkaan vielä ole ainakaan ole ollut valmis vastaamaan joidenkin striimaajien vaatimuksiin reilummasta tulonjaosta, vaan toistaiseksi palvelussa tienatut rahat jaetaan 50/50 periaatteella striimaajien ja Twitchin kesken.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Bandai Namco joutui ... PS Plus -palvelun pe... >

Keskustelut (1 viestiä)

Petter

15.07.2022 klo 10.21 3 tykkää tästä

Mutta tärkein kysymys esitetään tässä: Joutuuko Retku takaisin roskakuskiksi?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova