Tuorein sisältö

Sony löi Bungie kaupat lukkoon - Destiny ja Halo -pelisarjoista tuttu pelinkehittäjä on nyt virallisesti osa PlayStatation-perhettä

16.07.2022 klo 18.15 | Luettu: 1040 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Sony ilmoitti tämän vuoden tammikuussa aikomuksestaan hankkia Destiny- sekä Halo-pelisarjoista tutun pelinkehittäjä Bungien ja nyt pelijätti on ilmoittanut, että 3,6 miljardin euron kaupat ovat lyöty lukkoon.



Tämä tarkoittaa sitä, että perjantaista lähtien Bungie on virallisesti osa Sony Interactive Entertainmenttia mutta pelistudio tulee yhä jatkamaan itsenäisenä ja ennen kaikkea useille eri alustoille julkaisevana pelinkehittäjänä, joten kauppojen ei pitäisi esimerkiksi vaikuttaa Destiny 2 -pelin tukeen.

Sonyn toimitusjohtaja Kenichiro Yoshidan mukaan tämä on tarkoituksellista, sillä pelistudion hankinta on osa japanilaisen pelifirman pyrkimystä laajentaa muille alustoille sekä hankkia lisää tietotaitoa live service -tyyppisistä peleistä.

Nähtäväksi kuitenkin jää, tullaanko Bungien vuodeksi 2025 suunnittelema peli näkemään myös muilla konsoleilla vai keskittyykö Sonyn multiplatform strategia ainoastaan PC:n ja mobiilialustojen suuntaan.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kulttiklassikon palu... Ghost of Tsushima tä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova