Tuorein sisältö

PlayStation Plus valikoima kasvaa taas kesäkuussa ja Sony alkaa testaamaan PlayStation 5 -pelien striimausta Premium-jäsenille

14.06.2023 klo 21.30 | Luettu: 1744 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Sonyn uudistettu PlayStation Plus -tilaus täyttää kesäkuussa vuoden ja firman varatoimitusjohtaja Nick Maguire kertoi hieman Sonyn suunnitelmista tulevaisuuden varalle , samalla kun Sony tietenkin myös julkisti julkisti kesäkuussa palvelun pelivalikoimaan saapuvat pelit.

Maguiren mukaan Sony kokeilee parhaillaan Premium -tason jäsenille myös PlayStation 5 -pelien striimausta jo nyt toimivien PS3-, PS4- ja klassikkopelien lisäksi. Sen lisäksi, että pelaajat voisivat striimata PlayStation Plus -palvelun pelivalikoimasta löytyviä PS5-pelejä, niin Sonyn suunnitelmissa on myös mahdollistaa pelaajien itse omistamien digitaalisten pelien striimaus mutta tämä tulee toimimaan vain tuetuissa peleissä, joten nähtäväksi jää innostuvatko pelijulkaisijat asiasta vai jääkö ominaisuus pitkälti vain Sonyn omien julkaisujen varaan.

Ensi viikolla kesäkuun 20. päivä Extra- ja Premium-tason pelaajat pääsevät pelaaman seuraavia pelikatalogiin saapuvia pelejä:
Far Cry 6 (PS4/PS5)
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge (PS4/PS5)
Rogue Legacy 2 (PS4/PS5)
Inscryption (PS4/PS5)
Soulstice (PS5)
Tacoma (PS4)
Deus Ex: Mankind Divided (PS4)
Killing Floor 2 (PS4)

Tämän lisäksi kesäkuun 20. päivästä aina heinäkuun 30. päivään saakka pelaajat voivat PlayStation Plus -juhlavuoden kunniaksi ladata esimerkiksi ilmaisia seinäpapereita ja avatareja. Pelaajien pitäisi saada tietoa näistä sähköpostitse tai vaihtoehtoisesti katsoa itse 20. päivän jälkeen Sonyn verkkosivuilta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< The Last of Us Part ... Nyt eivät lopu VR-pe... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova