Tuorein sisältö

Ghost of Tsushima täyttää kaksi vuotta - peli on myynyt jo lähes 10 miljoonaa kappaletta ja pelaajat ovat silittäneet kettuja yli 75 miljoonaa kertaa

17.07.2022 klo 11.10 | Luettu: 1046 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Sonyn julkaisema samuraiseikkailu Ghost of Tsushima täytti tänä viikonloppuna kaksi vuotta ja sen kunniaksi pelinkehittäjä Sucker Punch julkaisi tilastotietoa viimeisimmän parin vuoden ajalta.

Ennätyksellisen nopeasti myynyt peli on myynyt julkaisunsa jälkeen 9,73 miljoonaa kappaletta, joka nostaa sen myydyimpien PlayStation 4 -pelien joukkoon.

Lisäksi pelaajat ovat ottaneet pelistä 78 miljoonaa kuvaa ja tärkeimpänä tietona silittäneet pelissä yli 75 miljoonaa kertaa kettua. Muina hauskoina yksityiskohtina Sucker Punchin julkaisemassa datassa ovat esimerkiksi yli 95 miljoonaa vierailua kuumilla lähteillä ja pelaajien käymän 540 miljoonaa kaksintaistelua.



Ikävä kyllä lisäsisällön suhteen vuosipäivä ei tuo hyviä uutisia, sillä Sucker Punch ilmoitti jo tämän vuoden huhtikuussa, että se on lopettanut merkittävän sisällön sekä päivitysten kehittämisen Ghost of Tsushimaan ja keskittyy sen sijaan nykyiseen vielä julkistamattomaan työn alla olevaan projektiin.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Sony löi Bungie kaup... Fall Guys -kehittäjä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova