Tuorein sisältö

GTA VI sijoittuu Miamiin ja pitää sisällään pelattavan naishahmon mutta julkaisuun on vielä ainakin pari vuotta - tässä viimeisimmät huhut Rockstarin odotetusta jatko-osasta

27.07.2022 klo 21.30 | Luettu: 2586 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViimeisempien huhujen mukaan Rockstarin odotettu Grand Theft Auto VI tulee sijoittumaan Miamiin ja pitää sisällään pelattavan naishahmon mutta huolimatta pelinkehittäjän muista peleistä siirtämistä resursseista on pelin julkaisuun vielä ainakin pari vuotta.

Tällä kertaa huhujen lähteenä on Bloomberg-sivusto, jonka mukaan kiitelty pelistudio on uudistanut kehityskulttuuriaan merkittävästi vuonna 2018 ilmestyneen Red Dead Redemption 2 -pelin jälkeen.

Pelistudion perustajiin kuuluva Dan Hauser aiheutti pienoisen kohun kertomalla työskennelleensä jopa 100-tuntisia viikkoja RDR2-pelin kehityksen parissa ja uudistusten tarkoituksena onkin siirtää yritystä progressiivisempaan suuntaan, joka tulee näkymään jatkossa myös peleissä.

Esimerkkinä tästä on artikkelin mukaan se, että pelistudio hyllytti GTA Onlineen tarkoitetun rosvo- ja poliisi-tyylisen pelitilan Cops 'n' Crooks reaktiona George Floydin kuoleman Yhdysvalloissa aiheuttamaa poliisiväkivaltaa koskevaa kritiikkiä kohtaan.

Muita työntekijöihin kohdistuvia uudistuksia ovat muun muassa joustavan työajan käyttöönottaminen, jolloin työntekijät pystyvät pitämään ylitöinä tehneensä tunnit vapaana myöhemmin, palkkatasa-arvon parantaminen sekä uusien tuottajien palkkaaminen varmistamaan, että jatkossa pelinkehittäjien työtaakka on paremmin hallinnassa.

Muutokset eivät ole artikkelin lähteiden mukaan olleet helppoja mutta yhden työntekijän mukaan pelinkehittäjä on muuttunut "poikien kerhosta" oikeaksi yritykseksi vaikka GTA VI:n pitkä kehitysaika onkin aiheuttanut kitkaa studion sisällä.

Todennäköisesti jos pelin julkaisuun on vielä ainakin kaksi vuotta, niin virallisia uutisia uudesta GTA:sta ei kannata vielä odottaa hetkeen.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Käärmeet luikertelev... VR-rintamalla tapaht... >

Keskustelut (2 viestiä)

maker

28.07.2022 klo 11.45 3 tykkää tästä

no vielä kerkee rahastaa gta 5 oikein urakalla.
lainaa
hgjjjg

28.07.2022 klo 15.45

Mä en ymmärrä miksei jokainen maailman peli tee samaa kun rockstar olettaen pelattavana olevan ylipäätään näkyvä hahmo ja jos huhut pitävät paikkansa, että pelattavana hahmona olisi SEKÄ mies, ETTÄ nainen. Kellään ei pitäisi olla valitettavaa ja kaikkien pitäisi olla tyytyväisiä.

No tottakai joku tuostakin loukkaantuu mutta nevertheless.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova