Tuorein sisältö

Elokuun PS Plus -pelit tarjoavat kovan kolmikon kehuttuja pelejä - mukana uusin Yakuza, uudistetut Tony Hawkit ja painajaismainen tasoloikka

30.07.2022 klo 11.00 | Luettu: 906 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSony on julkistanut elokuussa PlayStation Plus -tilaajille annettavat pelit ja tarjolla onkin tällä kertaa erinomaisen vastaanoton saanut kolmikko pelejä.

Elokuussa PS Plus -tilaajat pääsevät kokemaan Segan persoonallisen Yakuza-pelisarjan viimeisimmän osan Yakuza: Like a Dragon, joka sopii erityisesti pelisarjaa aiemmin tuntemattomilla sillä pelissä on kokonaan uusi päähenkilö sekä kokonaan uudistettu taistelujärjestelmä. V2.fi:n arviossa peli sai 4,5 arvosanan eli se on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Pelistä on saatavilla sekä PlayStation 4- että PlayStation 5 -versiot.

Tutustua kannattaa myös pelinkehittäjä Vicarious Visionsin viimeiseksi omaksi projektiksi jääneeseen Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 -peliin, joka uusioi legendaarisen pelisarjan kaksi ensimmäistä peliä niiden ansaitsemalla tavalla. Yakuzan tavoin peli on saatavilla PS4- ja PS5 -versioina sekä sai myös V2.fi:n arvostelussa 4,5 tähteä.

Kolmas peli ei ole ehkä yhtä tunnettu kuin kaksi muuta, mutta pelinkehittäjä Tarsier Studiosilla on kokemusta tasoloikkarintamalla LittleBigPlanet-pelisarjan parista vaikka nyt PS Plus -pelinä oleva Little Nightmares tarjoaakin nimensä mukaisesti huomattavasti selkäpiitä karmivampaa tasoloikkaa. Peli sai V2.fi:n arvostelussa 4 tähteä, joten siihen kannattaa uskaltaa tutustua.

Kesäkuussa uudistuneen PS Plus -tilauksen kuukausittaiset pelit ovat saatavilla kaikilla kolmella eri hintaisella tasolla ja pelit tulevat ladattaviksi elokuun 2. päivä.

V2.fi | Mikko Seppänen
< PlayStation 5 myi ta... Valve lupaa, että ka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova