Tuorein sisältö

Fatal Fury -pelisarja tekee paluun yli 20 vuoden jälkeen

08.08.2022 klo 20.35 | Luettu: 486 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViime viikonlopun EVO 2022 -tappelupelitapahtumassa vihjailtiin uudesta Tekkenistä ja paljastettiin lisää Street Fighter 6 -pelin hahmoja mutta tapahtuman isoimpiin yllätyksiin kuului SNK:n julkistus uudesta Fatal Fury -pelistä.

Pelisarjan edellisen osan Garou: Mark of the Wolves (joka ilmestyi Dreamcastille myös nimellä Fatal Fury: Mark of the Wolves) julkaisusta tulee tämän vuoden marraskuussa kuluneeksi yli 23 vuotta mutta toki pelisarjan hahmot ovat esiintyneet sen jälkeen lukuisissa muissa peleissä ja pelisarjan päähenkilönä pitkään toiminut Terry Bogard voikin olla nuoremmille pelaajille tuttu pikemminkin Super Smash Bros. Ultimaten lisähahmona.Toistaiseksi pelistä ei vielä nähty lainkaan pelikuvaa vaan SNK julkisti vain lyhyen trailerin, joka vahvisti uuden Fatal Fury/ Garou Densetsu -pelin olevan tekeillä ja esitteli muutamia konseptikuvia, joiden tekijä Aki "Tonko" Senno oli vastuussa myös vuoden 1999 Garou-pelin hahmosuunnitelmista ja kuvituksesta.

Trailerilla nähdyssä kuvassa keskiössä onkin edellisen Garou-pelin päähenkilö Rock Howard ja taustalla varjoissa vaikuttaisi olevan pelisarjan tuttu kepinheiluttelija Billy sekä mahdollisesti Garou: Mark of the Wolvesin pääpahiksena toiminut Kain R. Heinlein.

Fatal Fury -pelisarja koskaan nauttinut aivan samanlaista massasuosiota, kuin Street Fighter mutta pelisarjalla on omat vannoutuneet faninsa ja etenkin Garou: Mark of the Wolves on hyvinkin arvostettu taistelupelipiireissä pelimekaniikkansa sekä erinomaisen visuaalisen ilmeensä puolesta.

Pelisarja on myös siinä mielessä merkittävä, että sen loi alkuperäisen Street Fighter -pelin ohjannut Takashi Nishiyama, joka hyppäsi Capcomilta kilpailevan SNK:n kelkkaan kehittääkseen heille oman tappelupelin josta lopulta muodostui Fatal Fury.Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< EVO:lla vihjailtiin ... Blizzard taistelee D... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova