Tuorein sisältö

Tyytymättömien fanien Apex Legends boikotti ei ottanut tuulta alleen - peli rikkoi oman pelaajaennätyksensä Steamissä heti uuden kauden alkaessa

13.08.2022 klo 17.30 | Luettu: 726 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenHuolimatta tyytymättömien pelaajien ajamasta #NoApexAugust -kampanjasta, niin pelinkehittäjä Respawn Entertainmentin
luomalla Apex Legends -moninpeliräiskinnällä menee tällä hetkellä erittäin hyvin.

Vuonna 2019 ilmestynyt battle royale -peli onnistui nimittäin aiemmin tällä viikolla rikkomaan oman pelaajaennätyksensä Steamissä, kun pelin jo 14. kausi käynnistyi 9. päivä elokuuta. Pelin edellinen huippu saavutettiin 13. kauden aloituksen yhteydessä ja nyt pelaajamäärät olivat kasvaneet lähes sadallatuhannella, kun uusi kausi houkutteli pelin pariin yli 511 000 pelaajaa.Huomioimisen arvoista on tietenkin, että luvut on pelkästään pelin Steam-versiosta eli mukana ei ole lainkaan pelin konsoliversioiden pelaajia tai peliä PC:llä Origin-kaupan kautta pelaavia pelaajia.

Vaikuttaa kuitenkin siltä, että Reddit-foorumeilla ja Twitterissä näkynyt #NoApexAugust -kampanja ei pääsääntöisesti onnistunut saamaan laajemmin pelaajia boikotoimaan EA:n julkaisemaa peliä elokuussa.

Kampanjan tarkoitusperät olivat toki pääasiassa hyvää tarkoittavat ja tarkoituksena oli saada pelinkehittäjä sekä julkaisija reagoimaan pelaajien kokemiin lukuisiin yksittäisiin ongelmakohtiin, kuten alustojen välisen edistymisen tuen puuttumiseen tai ylihintaisiin kosmeettisiin esineisiin.

Huolimatta boikottikampanjan näennäisestä epäonnistumisesta, olisi tietenkin hyvä jos Respawn Entertainment ja EA reagoisivat useisiin asiallisiin pelaajien esille tuomiin ongelmiin mutta nähtäväksi jää kuinka hyvin pelinkehittäjä ja julkaisija päätyvät kuuntelemaan tyytymättömiä pelaajia, varsinkin kun sillä ei suoraan näyttäisi olevan vaikutusta pelin suosioon.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... NBA 2K23 antaa pelaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova