Tuorein sisältö

Saints Row esittelee uudella trailerilla pian ilmestyvän pelin sekopäistä tarinaa

16.08.2022 klo 22.00 | Luettu: 696 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViime vuonna Gamescomissa julkistettu uusi Saints Row -peli ei saanut kaikilta pelisarjan vanhoilta faneilta täysin positiivista vastaanottoa mutta pelinkehittäjä Volition on yrittänyt vakuuttaa siitä lähtien faneja pelin pitävän sisällään aiemmista peleistä tutun anarkistisen ja sekopäisen hengen.

Varmistaakseen pelin laadun pelinkehittäjä jopa siirsi siirsi pelin julkaisua reilusti eteenpäin ja V2.fi:n alustavat kokemukset pelistä ja sen hahmoeditorista ovat olleet positiivisia.

Nyt julkaistun tarinatrailerin perusteella uuteen kaupunkiin sijoittuva ja uusilla kasvoilla varustetun Saints-jengin uusi seikkailu vaikuttaa olevan ainakin vähintään samanlaista sekoilua kun aiemmat pelit. Mukana on dramaattisia taisteluita junien päällä, panssarivaunulla riehumista, bajamajojen raahaamista auton perässä sekä todella paljon räjähdyksiä ja aseita.

Saints Row ilmestyy 23. elokuuta PlayStation 4-, PlayStation 5-, Google Stadia-, PC-, Xbox One- ja Xbox Series X|S -alustoille

V2.fi | Mikko Seppänen
< Nyt voi räiskiä demo... Sony kehittelee omaa... >

Keskustelut (1 viestiä)

Tumperto

17.08.2022 klo 06.06 4 tykkää tästä

Varmaan ihan hauska peli jos olet 9-14v
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova