Tuorein sisältö

Tunnetut modisivustot heittivät sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjä vastustavat modaajat ulos

19.08.2022 klo 20.00 | Luettu: 1713 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Nexus Mods- ja ModDB -sivustot ovat ottaneet tiukasti kantaa PC-pelien modaajien tekoihin. Jotkut modaajat ovat julkaisseet näillä sivustoilla LGBTQIA+:n vastaista sisältöä. Kohteeksi on päätynyt tietokoneilla julkaisunsa saanut Spider-Man, josta modaajat ovat poistaneet kaikki pride-liput ja vaihtaneet tilalle Yhdysvaltain lippuja.

ModDB-sivusto ilmoitti Twitterissä poistaneensa kyseiset modit sekä sulkevansa näitä tehneiden käyttäjien tilit. Suljettaviin tileihin kuuluu myös käyttäjien tekemät kakkostilit. Samalla yhtiö ilmoitti, että heillä on nollatoleranssi LGBTQIA+:n vastaista sisältöä kohtaan.

Nexus Mods puolestaan julkaisi blogikirjoituksen, jossa yhtiö kertoo, että mikäli yhtiön tapa toimia ei miellytä käyttäjiä, voivat käyttäjät poistaa tunnuksensa. Nexus Mods ei halua tarjota alustaa käyttäjille, jotka jakavat irrationaalista ja vainoharhaista sisältöä.Lähde: IGN

V2.fi | Miia Lyyra
< PlayStationin Kojima... Marraskuussa nautita... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (5 viestiä)

takleberry

19.08.2022 klo 20.48 2 tykkää tästä

sovinismit asialla ja varmasti pitää olla viellä myös asehullu niin ja sunnuntaisin pitää myös käydä kirkossa.fake news trump on heidän jumalansa ja faktat löytyy qanon salaliittohömpästä.
lainaa
kcghkj

20.08.2022 klo 12.16 6 tykkää tästä

Vitun cancel -kulttuuriapinat.
lainaa
Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

20.08.2022 klo 14.07 3 tykkää tästä

Modi ei aktiivisesti poista pride-lippuja vaan pelin lokalisoinniksi vaihdetaan Lähi-Itä, jolloin liput korvataan toisilla.
lainaa
faarao

21.08.2022 klo 14.08 2 tykkää tästä

vitun sovinistit-kulttuuriapinat
lainaa
Disappointed

21.08.2022 klo 23.23 4 tykkää tästä

Mikäköhän siinä lipussa on sitten niin pyhää..

Vai onko vain, että ei voida tai haluta nähdä että niitä vois haluta pois jostain muustakin syystä. Vaikea nähdä tälläiselle toimelle muuta pitkän linjan vaikutusta kuin että se vaan vahvistaa siellä toisessa poliittisessa ääripäässä kantaa siitä, että heidän oikeuksiaan sorretaan. Lisäksi tämän tason reagointi muutenkin vain antaa lisää syitä niille varsinaisille trolleille provosoida entistä enemmän.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova