Tuorein sisältö

Ubisoft vuosi vahingossa julkaistun kauppasivun kautta yksityiskohtia tulevasta ilmaisesta The Division Heartland -pelistä

05.09.2022 klo 21.00 | Luettu: 1116 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Ubisoft julkaisi eilen vahingossa kauppasivun tulossa olevalle ilmaiselle The Division Heartland -moninpeliräiskinnälle mutta vaikka sivusto poistuikin netistä kohtuullisen nopeasti, niin vähemmän yllättäen useat sivustot ehtivät kuitenkin ottaa ylös saatavilla olleet tiedot ylös.

Kauppasivulla esillä olleen tiedon mukaan The Division Heartland tulee sijoittumaan nimensä mukaisesti Yhdysvaltojen sydänmaille eli valtion keskellä sijaitseviin osavaltioihin. Pelaajat voivat valita itselleen yhden kuudesta agentista, jotka voivat kuulua yhteen kolmesta tarjolla olevista luokista, joista jokaisella on omat kykynsä ja ominaisuutensa.

Pelitiloja pelissä tulee olemaan ainakin kaksi. Näistä Storm Operations on 45-pelaajan PvEvP-pelitila, joissa pelaajat taistelevat toistensa lisäksi myös Vultures -nimistä ryhmittymää vastaan. Pelaajat voivat myös pelata PvE-pelitilaa nimeltään Excursion Operations, joka on tarkoitettu erityisesti uusien varusteiden hankintaan.

Viime vuoden toukokuussa julkistetusta The Division -pelisarjan ilmaisesta spin-off-pelistä ei ole kuultu juurikaan lisää sen jälkeen mutta The Division Heartlandista kuullaan mahdollisesti virallisesti lisää Ubisoftin 10. päivä syyskuuta järjestettävässä tiedotustilaisuudessa.

Lähde: RockPaperShotgun

V2.fi | Mikko Seppänen
< Rick ja Morty pölliv... Microsoft Studioiden... >

Keskustelut (1 viestiä)

BP1

06.09.2022 klo 09.31

Pitääpä seurata. Kuulostaa toistaseksi ihan kivalle, mutta jos ilmenee että kysessä on BR niin sit loppuu kiinostus. Joku Trakov tyyli viellä menettelis.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova