Tuorein sisältö

Microsoft Studioiden pomon mukaan jatkossa pelien teossa tullaan näkemään yhä useammin useita pelistudioita eikä tuleva uusi Perfect Dark kärsi Crystal Dynamicsin mukana olemisesta

05.09.2022 klo 23.00 | Luettu: 1093 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Microsoft Studioiden johtaja Matt Booty vakuutti pelaajille PAX West -tapahtumassa viime viikolla antamassaan haastattelussa, että jatkossa tulee olemaan käytännössä normaalia nähdä useampia pelinkehittäjiä työskentelemässä saman pelin parissa.

Kommentit liittyivät joidenkin pelaajien nostamaan huoleen siitä, että tulossa olevan uuden Perfect Dark -pelin parissa työskentelee Microsoftin oman The Initiative -pelistudion lisäksi myös muun muassa Tomb Raider -pelisarjasta tuttu Crystal Dynamics.

Bootyn mukaan kyse ei kuitenkaan ole siitä, että Perfect Dark -pelin kehitys olisi pulassa vaan pikemminkin pelinkehitystä koskevasta muutoksesta. Pelinkehitys on Bootyn mukaan kehittynyt niin, että nykyään on yhä harvemmin vain yksi pelistudio vastaa koko pelin kehitystyöstä.

Varsinkin Perfect Darkin kohdalla Booty kertoo, että Microsoft itse halusi työskennellä pelistudion kanssa, sillä Crystal Dynamicsilla on kokemusta isoista AAA-peleistä. Microsoftin pelipomon mukaan pelistudiot myös lähestyvät varovaisesti Joanna Darkin tuomista uudelle pelaajasukupolvelle, sillä vaikka ehkä kaikki alkuperäisten pelien aspektit eivät ole vanhentuneet hyvin, niin kyseessä on kuitenkin superagentti-fantasiaan pohjaavasta ikonisesta pelihahmosta.

Perfect Dark -pelin uusioversio julkistettiin vuoden 2020 The Game Awards -tapahtumassa mutta pelistä ei ole sen jälkeen kuulunut juuri muuta, kuin että Crystal Dynamics -pelistudio liittyi mukaan projektiin viime vuonna. Nähtäväksi siis toistaiseksi jää, koska pelistä tullaan seuraavaksi näkemään varsinaista pelikuvaa mutta jos Bootyn lausuntoihin uskoo, niin ainakin pelin pitäisi olla yhä hyvissä käsissä ja etenevän odotetusti.



Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Ubisoft vuosi vahing... Torchlightin valo lo... >

Keskustelut (1 viestiä)

hispwkfnakjfka

05.09.2022 klo 23.56 5 tykkää tästä

ihan kikkeliselitys kun katsoo halo infiniten kriisia kyl yhen talon ihmisten pitaa riittaa pelin tekoon ja saavat homman pidettya kasissa. jos perfect darkia tekee vuoroon kymmenen studion tuhat ihmista niin perfect dark zeron tasoinen paske mikromaksukaupalla on paras mahdollinen lopputulos
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova