Tuorein sisältö

Reistaileeko Steam Deck? Ei hätää! Valve julkisti viralliset Stem Deck huoltokeskukset

11.09.2022 klo 14.00 | Luettu: 1598 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenValve julkisti perjantaina avanneensa viralliset Steam Deck -laitteen huoltokeskukset, johon lähettämällä Steam Deckin omistajat voivat korjauttaa tai vaihtaa laitteensa ilmaiseksi takuun aikana.

Jos takuu ei korvaakaan lähetetyn laitteen vikaa, niin omistaja voi yhä korjauttaa Steam Deckinsä maksua vastaan tai pyytää laitteen takaisin ja korjata vian itse. Tämä onnistuu jopa kohtuullisen helposti sillä Valve on ryhtynyt viralliseen yhteistyöhön iFixit-sivuston kanssa ja tarjoaa sitä kautta vaihto-osia sekä korjausoppaita.

Steam Deckin ongelmatilanteissa Valve suositteleekin jatkossa ottamaan suoraan yhteyttä tukeen, joka tarvittaessa neuvoo ohjeet laitteen lähettämiseksi huoltokeskukseen.

Takuukorjattaviin vikoihin kuuluvat myös ongelmat laitteen painikkeiden ja ohjainten kanssa, eli kunhan Valven oman esimerkin mukaisesti viat eivät johdu koiran pureskelemista ohjainsauvoista, niin hyvin todennäköisesti laitteen saa korjattua ilmaiseksi huoltokeskuksessa.

Huoltokeskukseen lähettämisen kääntöpuolena on tietenkin se, että laitteen saaminen takaisin pelattavaksi kestää todennäköisesti pidempään kuin vian korjaaminen itse iFixitistä hankituilla osilla mutta varsinkin käyttäjille joilla ei ole lainkaan kokemusta elektroniikan korjaamisesta, niin huoltokeskukset ovat varmasti turvallisempi vaihtoehto kuin yrittää itse irrotella osia.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Uncharted: Legacy Of... Shadow Warrior -pele... >

Keskustelut (1 viestiä)

maker

11.09.2022 klo 14.39 3 tykkää tästä

vuoden turhin härpäke ja varmasti riittää korjattavaa kun nyky laitteet on tehty huonosti ettei kestä mitään.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova