Tuorein sisältö

Lisää pelivuotoja - nyt julkisuuteen lipsahti yli 40 minuuttia pelikuvaa Diablo IV:stä

19.09.2022 klo 22.45 | Luettu: 1232 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViikonlopun massiivinen GTA6 -tietovuoto ei suinkaan jäänyt ainoaksi, sillä pelinkehittäjä Blizzardin odotetusta Diablo 4:stä oli päässyt vuotamaan yli 40 minuuttia pelikuvaa julkisuuteen ilmeisesti aiemman elokuussa tapahtuneen vuodon tapaan pelin alfaversiosta.

Pelikuva löytyy Redditin vuotoihin keskittyneeltä foorumilta ja se on ilmeisesti nauhoitettu katsojan toimesta Discordissa striimatusta pelikuvasta. Pelikuva on jaettu kahteen videotiedostoon, joista toisella on pituutta noin viisi minuuttia ja toisella yli 38 minuuttia.

Aiemman alfatestin vuodon tapaan videokuvassa näkyy Private Test Build -vesileima sekä erillinen tunnistenumero, jonka perusteella Blizzardin ei liene vaikeaa tunnistaa pelikuvan julkisuuteen vuotanutta pelaajaa ja poistaa tältä jatkossa pääsy pelin testiversioihin.

Nyt julkisuuteen vuotaneen pidemmän pelikuvan perusteella Diablo IV näyttää kuitenkin jo varsin hyvältä ja vaikuttaa videokuvan mitoista päätellen toimivan varsin hyvin myös leveämmillä näytöillä.

Pelikuvasta kiinnostuneiden kannattaa toimia nopeasti, sillä on varsin todennäköistä että Blizzard pyrkii aiemmin elokuussa tapahtuneen vuodon tapaan pikavauhtia poistamaan netissä leviämän videomateriaalin.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< EVGA ilmoitti lopett... Höllennystä tarkistu... >

Keskustelut (2 viestiä)

Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

20.09.2022 klo 01.52

Syyskuu tuntuu olevan varsinainen pelivuotojen kuukausi.
lainaa
cnpsofpaofnwj

20.09.2022 klo 16.45

markkinointikikka streamerit o jo pitkaa olleet keskeisin pelimarkkinoija ni nyt taa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova