Tuorein sisältö

Epic Games Store antaa tällä viikolla ilmaiseksi suositun selviytymispelin ja maailman parhaaksi kutsutun lautapelin digiversion

24.09.2022 klo 11.00 | Luettu: 793 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenTutuksi tulleeseen tapaan Epic Games Store antaa jälleen tällä viikolla ilmaiseksi kaksi peliä, jotka ovat vuonna 2017 alun perin ilmestynyt mutta yhä suosittu dinosauruksilla höystetty selviytymispeli Ark: Survival Evolved ja suositun Gloomhaven-lautapelin digiversio.

Suosituimpien hiekkalaatikko- ja selviytymispelien joukkoon kuuluva Ark: Survival Evolved ei ole tuore tapaus mutta miljoonamyyntiin yltänyt peli tarjoaa runsaasti pelattavaa ja peliin on halutessa myös tarjolla paljon lisäsisältöä ilmaisten modien sekä maksullisten laajennusten myötä. Peli on saatavilla ilmaiseksi syyskuun 29. päivään kello 18.00 Epic Games Storesta.

Gloomhaven pitää hallussaan lautapeliharrastajien suosiman BoardGameGeek-sivuston kärkisijoitusta, joten kyseisen luolastokoluamista ja taktista taistelua yhdistävän pelin digitaalisen version täytyy olla myös tutustumisen arvoinen.

Alkuperäisen lautapelin tavoin myös digitaalista versiota voi ja on jopa suositeltavaa pelata yhdessä yhteensä neljän pelaajan voimin ja pelin ollessa ilmainen, niin neljän etäpelaajan löytäminen ei pitäisi tuottaa ongelmia. Gloomhaven on myös saatavilla syyskuun 29. päivään kello 18.00 saakka Epic Games Storesta.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Spider-Man: Miles Mo... Valve pisti Steamin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova