Tuorein sisältö

Valve pisti Steamin myyntitilastot uusiksi - jatkossa pelatuimpien ja myydyimpien pelien seuraaminen on entistä helpompaa

24.09.2022 klo 14.00 | Luettu: 1766 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Valve on uudistanut kokonaan Steam-kauppapaikan myyntiä ja pelatuimpia pelejä esittelevän sivustonsa ja on korvannut vanhan Steam Stats -sivun uudella kattavammalla Steam Charts -nimisellä kokonaisuudella, joka on kuitenkin täysin oma ja erillinen kokonaisuus itsenäisestä Steamcharts-sivusta.



Uusi tilastosivusto on huomattava parannus vanhaan ja antaakin kiinnostuneille mahdollisuuden seurata Steamin tämän hetken myydyimpiä ja pelatuimpia pelejä, joko maailmanlaajuisesti tai pelkästään maakohtaisesti.

Aivan täydellinen uusi tilastosivu ei kuitenkaan ole, sillä vaikka myydyimpiä pelejä pystyy tarkastelemaan viikkokohtaisesti järjestyksessä ja alueellisesti, niin kuukausittaiset tilastot ovat toistaiseksi satunnaisessa järjestyksessä eikä niitä pysty rajaamaan alueellisesti.

Nähtäväksi jää miten Valven muutos tulee vaikuttamaan Steamcharts-sivuston suosioon, joka oli aiemmin ainoa tapa seurata tarkemmin Steamin myyntitilastoja. Nyt kuitenkin Valven oma Steam Charts tarjoaa varmasti valtaosan käyttäjistä kaipaamaan perustiedon suoraan Steam-kauppapaikalta, joten kilpailevan tilastosivuston syväluotaavampi tieto innostanee enää vain pahimpia datanörttejä.


Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Epic Games Store ant... Cyberpunk 2077 kasva... >

Keskustelut (4 viestiä)

maker

24.09.2022 klo 15.05 1 tykkää tästä

täys susi jo syntyessään toi uudistus.
lainaa
Magol

24.09.2022 klo 22.10 29 tykkää tästä

Nonii! kyllä tää Steam uudistus on sentään paljon parempi ja vielä helpompi seurata tilastoa mitä halua. I Like!
lainaa
faarao

25.09.2022 klo 10.40 1 tykkää tästä

pitääpä vaihtaa epic storeen kun tuhat kertaa parempi kuin kämänen steam.
lainaa
pqucpqhglabbgakhgw

25.09.2022 klo 12.18

ostan peleja vaan rkioskista
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova