Tuorein sisältö

Cyberpunk 2077 kasvatti jälleen pelaajamääriä uuden animeadaptaation suosion siivittämänä

24.09.2022 klo 17.00 | Luettu: 764 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä CD Projekt Red on ilmoittanut, että viimeisen viikon aikana Cyberpunk 2077 -peli on onnistunut keräämään joka päivä miljoona pelaajaa. Pelaajien uudistuneen kiinnostuksen peliä kohtaan, voi hyvinkin nähdä johtuvan viikko sitten Netflixiin ilmestyneen Cyberpunk: Edgerunners -animesarjan suosiosta.Toisin kuin Cyberpunk 2077, jota kritisoitiin varsinkin pelin julkaisun aikaan sen teknisistä puutteista, niin uusi Edgerunners-anime on saanut kriitikoilta ja faneilta lähes yksinomaan ylistystä ja puolalainen pelifirma onkin käyttänyt tilaisuuden hyväkseen myydäkseen scifi-roolipeliään alennuksella.

CD Projekt Red on myös päivittänyt Cyberpunk 2077 -peliä runsaasti kaksi vuotta siten tapahtuneen julkaisun jälkeen ja pelaajien yleinen mielipide onkin kääntynyt positiivisempaan suuntaan, pelillä on esimerkiksi Steam-kauppapaikassa nykyään "Enimmäkseen myönteinen" -arvosana.

Ovatko V2.fi:n lukijat myös palanneet Night Cityn pariin uuden animesarjan jälkeen tai onko Edgerunners inspiroinut antamaan CD Projekt Redin pelille mahdollisuuden sen alkupään ongelmista huolimatta?

Lähde: Washington Post

V2.fi | Mikko Seppänen
< Valve pisti Steamin ... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (2 viestiä)

maker

24.09.2022 klo 18.51 1 tykkää tästä

flop,flop ja floppi-
lainaa
AITO_peli_mies

25.09.2022 klo 00.40 4 tykkää tästä

Alun ongelmat olivat mitättömiä; olenhan tehotietokonemestarirodullinen, joten alusta asti ollut pelkästään positiivinen kokemus. Pelin pariin palaan kun lisäsisältöä julkaistaan. Animea en katso, koska sen isäni hakkasi minusta jo pienenä pois.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova