Tuorein sisältö

PlayStation 5:n suojaukset murrettiin - esittelyvideolla asentuu poistettu Kojiman kauhupelidemo

04.10.2022 klo 12.04 | Luettu: 1952 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Muun muassa IGN uutisoi, että PlayStation 5:n suojaukset on mitä ilmeisimmin murrettu, eli hakkeritermein PS5 on nyt "jailbroken".

Kovin varma tapa päästä käynnistelemään omia ohjelmia tai pelejä tämä SpecterDev-modaajan esittelemä tapa ei ole: se vaatii konsolilta 4.03-firmwaren tai sitä aikaisemman ja sittenkin kikka toimii vain kerran kolmesta kokeilukerrasta. Sillä pääsee käsiksi PS5:n debug-menuun ja sitä kautta asentamaan esimerkiksi kauan tavoittamattomissa olleen, PlayStation 4:lle aikanaan julkaistun Hideo Kojiman P.T.-kauhupelidemon.

Ja nimenomaan asentamaan - P.T.:n käynnistäminen ei ainakaan vielä onnistu. Eiköhän tästä vuosien mittaan kuitenkin taas tule kilpajuoksu Sonyn päivitysten ja hakkerien peräänantamattomuuden välillä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Horizon Zero Dawn on... Tunnetko tarpeen? Uu... >

Keskustelut (3 viestiä)

maker

04.10.2022 klo 13.47 1 tykkää tästä

eipä ole kummoinen suojaus ps 5 kun jo näin äkkiä saatiin murrettua.sekundaa.
lainaa
Magol

06.10.2022 klo 17.58 10 tykkää tästä

maker kirjoitti:
eipä ole kummoinen suojaus ps 5 kun jo näin äkkiä saatiin murrettua.sekundaa.
ja kohta sanot Microsoft olevan parempi suojattu? Näääh! Onhan noita ennenkin tapahtunnut Xbox 360 ja PS3:n lähtien mm. Nintendo Switch on jopas murrettu vuonna 2020 jossa vietiin yli 300,000 tiliä ja joidenkin rahat hävisivät taivaan tuuleen, sekä Play Store saatu monta kertaa alas ja onnistuivat lisämään joltain haittasovelluksia Googlen huomaamatta. Tää ei ole mikään uusi ilmiö ja eikä kovin uusi juttu.

Nii tää PS5 julkaistiin 2020 vuoden lopulla, joten ei siinä murto mennyt nii nopeesti kuin sanot. Myös tää hakkeri on pikimmin testaaja mitä olen ainakin ymmärtänyt hänen Twitterin mukaan.
lainaa
gaystation

07.10.2022 klo 09.36 3 tykkää tästä

Vieläkin on tuoreessa muistissa, kuinka Playstation Network oli nurin kuukauden päivät Sonyn hälläväliä-asenteen ja umpisurkeasta tietoturvasta johtuneen tietovuodon vuoksi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova