Tuorein sisältö

Horizon Zero Dawn on huhujen mukaan saamassa PlayStation 5 -uusioversion

03.10.2022 klo 22.30 | Luettu: 1094 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSony suunnittelee huhujen mukaan seuraavaksi Horizon Zero Dawn -pelin uusioimista PlayStation 5 -konsoleille.

Asiasta kertoivat MP1ST ja Video Games Chronicles -sivustot, joiden lähteiden mukaan PS5-uusioversion tarkoituksena on päivittää vuonna 2017 ilmestyneen pelin visuaalinen ilme vastaamaan tänä vuonna ilmestyneen Horizon Forbidden West -pelin tasoa.

Päivitetyn version pitäisi lähteiden mukaan pitää sisällään parannetut hahmomallit, valaistuksen ja animaation. Lisäksi aivan kuten aiemmin syksyllä ilmestynyt ja positiivisen vastaanoton saanut The Last of Us Part 1 -remake (V2.fi:n arviossa 5/5), Horizon Zero Dawnin PS5-versio pitäisi sisällään laajennetut saavutettavuusasetukset, uusia grafiikkatiloja sekä päivityksiä pelattavuuteen.

Ottaen huomioon, että Guerrilla Gamesin peli on Sonyn ilmoituksen mukaan myynyt yli 20 miljoonaa kappaletta, niin uusioversio kuulostaa hyvinkin todennäköiseltä.

Huhujen mukaan toistaiseksi Guerrilla Games työstää Horizon-pelien maailmaan sijoittuvaa moninpeliä ja ääninäyttelijä Lance Reddick päästi vahingossa lipsahtamaan, että Horizon Forbidden West on saamassa myös DLC-lisäsisältöä.

Sony ei ole toistaiseksi virallisesti julkistanut mitään huhutuista projekteista, joten nähtäväksi jää koska ne mahdollisesti vahvistetaan tai niistä kuullaan lisää.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Sony aikoo valmistaa... PlayStation 5:n suoj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova