Tuorein sisältö

Battlefield 2042 saa ensimmäisen The Liquidators -nimisen tapahtuman lähes vuosi julkaisun jälkeen

08.10.2022 klo 14.00 | Luettu: 935 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelijulkaisija EA ja pelinkehittäjä DICE ovat julkistaneet tarkempia yksityiskohtia ensi viikolla alkavasta Battlefield 2042 -pelin ensimmäisestä rajatun ajan tapahtumasta nimeltään The Liquidators.

Varsin myrskyisän ensimmäisen julkaisuvuoden aikana Battlefield 2042 sai runsaasti kritiikkiä julkaisunsa aikaan epätasapainoisista kartoista, uudistuneesta hahmojärjestelmästä ja lukuisista teknisistä ongelmista mutta pelinkehittäjä DICE on jatkanut pelin päivittämistä sekä EA on julkisesti sitoutunut tukemaan peliä ainakin toistaiseksi.

Peli on ensi viikolla 11. päivä lokakuuta vihdoinkin saamassa myös ensimmäisen rajatun ajan tapahtuman, joka tuo peliin uuden tactical conquest -pelitilan. Tactical Conquest keskittyy ainakin The Liquidators -tapahtuman ajan huomattavasti pienempiin pelaajamääriin ja pelkästään jalkaväkeen, eli ajoneuvoja ei tulla näkemään.Kesällä alkaneiden kausien tapaan myös uusi tapahtuma tuo peliin rajatun ajan saatavilla olevia palkintoja, joita pelaajat voivat saada itselleen keräämällä tapahtumasta ansaittavia ribboneita.

The Liquidators on pelattavissa Battlefield 2042:ssa 11.-25. lokakuuta välisenä aikana.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Hakkerit hyökkäsivät... Valve pisti Steam De... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova