Tuorein sisältö

Pitkään odotettu System Shock -uusioversio saattaa vihdoinkin nähdä päivänvalon ensi vuoden maaliskuussa

09.10.2022 klo 11.00 | Luettu: 1164 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pitkään tekeillä ollut pelinkehittäjä Nightdive Studiosin luotsaama uusioversio System Shock -klassikosta saattaa vihdoinkin ilmestyä ensi vuoden maaliskuussa, jos Steam-kauppapaikan päivitettyä uutta julkaisupäivää on uskominen.

Yli miljoona euroa Kickstarter-kampanjalla keränneen peliprojektin piti alkuperäisen arvion mukaan ilmestyä jo vuoden 2017 loppupuolella mutta pelinkehittäjä ilmoitti vuoden 2018 alkupuolella pistävänsä projektin toistaiseksi jäihin sekä arvioivansa sen uudestaan System Shock uusioversion muututtua pelkästä remasteroinnista käytännössä kokonaan uudeksi peliksi.

Toisin kuin monien muiden Kickstarter-projektien kohdalla, niin Nightdive Studios ei kuitenkaan päätynyt perumaan koko projektia vaan on viivästyksistä huolimatta työstänyt sitä eteenpäin ja tämän vuoden Gamescom-tapahtumassa pelistä nähtiinkin jo varsin valmiilta näyttävä traileri.

Huolimatta siitä, että pelinkehittäjä Nightdive Studios ei ole vielä itse virallisesti vahvistanut ensi vuoden julkaisupäivää, niin voi olla hyvinkin mahdollista, että pelaajat pääsevät vihdoinkin pitkän tauon jälkeen palaamaan ensi vuonna takaisin avaruusasema Citadelin käytäville.



Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... Viime vuosien kehutu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova