Tuorein sisältö

Overwatch 2 tavoitti 25 miljoonaa pelaajaa vain kymmenessä päivässä, mutta kansa ei ole tyytyväinen Blizzardin tekemään hinnoitteluun

16.10.2022 klo 14.00 | Luettu: 1222 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Blizzard on tiedottanut Overwatch 2:n keränneen pelin pariin 25 miljoonaa pelaajaa 10 päivän aikana. Luku on korkeampi kuin ensimmäisen Overwatchin aikana, jolloin 15 miljoonan pelaajan raja saavutettiin vasta kolmen kuukauden kohdalla. Vertailua tehdessä kannattaa kuitenkin huomioida, että siinä missä uusi Overwatch 2 on ilmainen, oli alkuperäinen Overwatch maksullinen.

Vaikka pelaajia on riittänyt Overwatch 2:n parissa, on peli herättänyt silti närää pelaajissa. Keskusteluun on noussut muun muassa Blizzardin tapa toteuttaa Battle Pass ja ulkoasu-kauppa. Lisäksi käyttäjät ovat kritisoineet tavaroiden hintaa. Polygon uutisoi, kuinka osa Overwatchin ulkoasuista on melko keskinkertaisia, vaikka niiden hintalappu on korkea. Uutisessa verrataan ulkoasuja muiden pelien ulkoasuihin ja muistutetaan, että esimerkiksi Valorantin aseiden ulkoasut ovat kalliita, mutta ne puolestaan ovat hyvin yksityiskohtaisia.

Myös Battle Pass on aiheuttanut närää, sillä joidenkin pelaajien mielestä siinä edistyminen on hidasta, mikäli ei halua maksaa kausipassin maksullisesta sisällöstä. Lisäksi kritiikkiä on satanut uuden Overwatch-hahmo Kirikon lisääminen osaksi Battle Passia ja mekaniikkaa on kutsuttu pay-to-win-pohjaiseksi. Kiriko on välittömästi auki kaikille alkuperäisen Overwatchin pelaajille sekä niille, jotka ostavat Battle Passin. Mikäli haluaa nauttia kausipassin ilmaisversiosta, on pelaajan saavutettava passissa taso 55, jonka jälkeen Kirikon saa käyttöönsä.

V2.fi:n arvion Overwatch 2:sta voit lukea täältä.

Lähde: GamesindustryV2.fi | Miia Lyyra
< Nintendo ja kuuluisa... Bayonettan ääninäytt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova