Tuorein sisältö

Blizzard peruu Overwatch 2:n luvatun yksinpelitilan - pelin ohjaaja pahoittelee pettyneitä pelaajia

20.05.2023 klo 15.45 | Luettu: 1312 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Blizzard ilmoitti aiemmin tällä viikolla peruvansa Overwatch 2 -pelin vuodesta 2019 saakka kehitteillä olleen Hero Mission -yksinpelitilan, jonka oli alun perin yksi jatko-osan isoista uusista elementeistä.

Luvatun PvE-pelitilan piti tarjota pelaajille uudelleen pelattavia tehtäviä, jotka olisivat mahdollista pelata myös yhteistyössä kavereiden kanssa ja antaisivat pelaajille mahdollisuuden avata hahmojen uusia kykypuita.

Syynä pelitilan peruuntumiselle Overwatch 2 -pelin tuottaja Jared Neuss kertoo, ettei pelitilan kehitys ollut edennyt halutulla tavalla ja sen viivästyminen oli vaikuttanut pelin muuhun tuotantoon, hidastaen muun muassa uusien hahmojen kehittämistä ja lisäämistä peliin.

Pelin ohjaaja Aaron Keller avasi pelitilan perumisen taustoja lisää julkaisemassaan blogipostauksessa, jossa Keller pahoittelee perumiseen pettyneitä pelaajia ja kertoo ettei päätös ollut helppo mutta koska pelitilan kehitys jumitti paikoillaan, niin kyseessä on pelin pitkäaikaisuuden kannalta hyvä ratkaisu.

Lisäksi Keller kertoo pelin yhä saavan tarinallisia mutta lineaarisia Story Missions -tehtäviä, jotka ovat yhä PvE-pelitilassa sekä pelattavissa yhdessä muiden pelaajien kanssa. Ensimmäiset Story Mission -tehtävien pitäisi saapua pelattavaksi pelin kuudennen kauden alkaessa ja tämän lisäksi Keller myös lupaa pelin saavan vielä toistaiseksi julkistamattomia co-op-pelitiloja.

Pelaajat ovat kuitenkin sosiaalisessa mediassa ja ohjaajan blogipostauksen kommenteissa osoittaneet voimakkaan pettymyksensä pelistudion päätökseen luvatun pelitilan peruuntumiseen. Useat kommentit kritisoivat päätöstä, etenkin siksi että alkuperäisen Overwatchin sulkeutumista ja korvaamista uudella ilmaiseksi pelattavalla Overwatch 2 -pelillä perusteltiin uudella yksinpelisisällöllä.

Lähteet: PC Gamer, Kotaku

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kotimainen kaahailuk... PlatinumGamesin mode... >

Keskustelut (3 viestiä)

Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

20.05.2023 klo 16.23 8 tykkää tästä

Eli se ainoa asia millä perusteltiin kakkososaa hävisi savuna ilmaan, hyvää työtä Blizu.
lainaa
Petteri

21.05.2023 klo 04.18 3 tykkää tästä

Ketä kiinnosttaa joku FPS:n tarinatila?

Blizzard on paska firma btw
lainaa
tuukas

21.05.2023 klo 16.38 1 tykkää tästä

älkää ostako tämän paskalafkan pelejä enää, minun puolesta on saanut koko firma palaa helvetin liekeissä Warcraft 3 reforged fiaskon jälkeen
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova