Tuorein sisältö

EA Sports aloitti uusia yhteistyökumppanuuksia ja tukee naisten jalkapalloa miljoonilla dollareilla

20.10.2022 klo 17.00 | Luettu: 527 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


EA Sports tukee jatkossa naisten jalkapalloa 11 miljoonalla dollaria uutisoi GamesIndustry.biz. Sijoitus tehdään Starting XI -rahaston kautta ja sen tarkoituksena on kasvattaa lajin suosiota tukemalla mm. liigaa, seuroja ja urheilijoita.

Lisäksi EA ilmoitti aloittavansa kumppanuuden UEFA Women's Champions Leaguen (UWCL) kanssa. GamesIndustry.biz -sivuston mukaan Naisten Mestarien liiga saapuu osaksi EA:n jalkapallopeliä ensi vuoden alussa, jolloin mukaan lisätään mm. Juventus Women, Real Madrid Femenino, Chelsea Women, Manchester City Women, Olympique Lyonnais Féminin ja Paris Saint-Germain Féminine.

Tiedotteen mukaan EA Sports on myös aloittanut yhteistyön suoratoistoalusta DAZN:n kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on edistää naisten jalkapallon asemaa ja aktivoida lajin pariin uusia katsojia sekä tulevia faneja.

Tänä vuonna ilmestynyt FIFA 23 on viimeinen peli, joka kantaa FIFA-nimeä. Ensi vuonna EA:n jalkapallopeli kantaa nimeä EA Sports FC.

Lähde: VentureBeatV2.fi | Miia Lyyra
< Xbox sai kasan uusia... Halo Infinite päivit... >

Keskustelut (3 viestiä)

adssdasd

20.10.2022 klo 22.01

Täysin hukkaan menee rahat. Toisaalta ne on EA:n rahoja, joten hyvä!
lainaa
tgrttrrgr

21.10.2022 klo 11.46 1 tykkää tästä

miesten jalkapalloon on turha laittaa rahoja kun sitä ei kukaan kiinnosta.miesten ea pelissä on vain tärkeetä onko ronaldolla hiukset hyvin muuta ei tarvita.
lainaa
bgosofkwkfken

21.10.2022 klo 19.47

tuella se onkin koko ajan elanyt kun ketaan ei kiinnosta ei ne aktivistinaisetkaan istu katsomossa kun ne o jo seuraavan epakohdan perassa kun tati amparin kanssa katon vuotaessa. valittaminen on elamantapa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova